Kanun Üstadı Göksel Baktagir, Akademi Lise Yaz Aktiflikleri kapsamında Doğu Rüzgarı Kümesi ile Akademi Lise öğrencileri, aileleri ve vatandaşlara Darıca Millet Bahçesi’nde harika bir konser verdi.
Yurt içi ve yurt dışında birçok konser vererek Türk sanat ve musikisinden mükemmel kesimleri icra eden Kanun Üstadı Göksel Baktagir, Akademi Lise Yaz Aktiflikleri kapsamında Doğu Rüzgarı Kümesi ile Akademi Lise öğrencileri, aileleri ve vatandaşlara Darıca Millet Bahçesi’nde olağanüstü bir konser verdi. Eşsiz kesimlerin seslendirildiği konserde, gençler ve aileler müzik şöleninin keyfini çıkardı.
BAKTAGİR “AKADEMİ LİSE ÖĞRENCİLERİNİ YÜREKTEN KUTLUYORUZ”
Konsere katılan Akademi Lise öğrencilerinden küme olarak mükemmel bir güç aldıklarını belirten Üstad Göksel Baktagir, “Akademi Lise öğrencilerini yürekten kutluyoruz. Hoş kültürümüze her daim sarılsınlar. Hoş kültürümüzün her hoşluğunu içlerinde hissetsinler. Öncelikle öz kültürümüzün bu hoş kalbe sirayet eden hoşluklarını işledikçe hepimizin daha hoş aydınlık günleri yaşamış olacağız” dedi.
BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK’TAN, BAKTAGİL VE TAKIMINA TEŞEKKÜR
Müzik şölenini baştan sonuna kadar gençler ve aileler ile birlikte takip ederek bestelere eşlik eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Lider Vekili Yaşar Çakmak, “Umarım bu hoş yaz akşamında yaşayan en bedelli sanatkarlarımızdan pahalı büyüğümüz Göksel Baktagir ve değerli takımını yürekten tebrik ediyoruz. Bu akşam ki bu tertibimiz bedelli Akademi Lise öğrencileri ve aileleri içindi lakin vatandaşlarımız merak etmesinler bu türlü bir aktifliği yakın bir vakitte inşallah tekrarını yaparız. Bu türlü bir konseri tekrardan daha geniş bir iştirak ile hemşerilerimizle buluşturmaya ben şahsen can atıyorum” formunda konuştu. Lider Vekili Çakmak, Üstad Baktagir’e konser sonunda çiçek takdim etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı