Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ustalardan öğüt ihtiyacım var acil !

ustalardan öğüt ihtiyacım var acil !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba ben 17 yaşındayım kızlarla aram hep iyiydi bazı arkadaşlarıma muhabbetimin olduğu kızları bile ayarladım fakat kendime gelince değil olmuyo teriz kendi söküğünü dikemez diye boşu boşuna dememişler hani edebiyatda yapabiliyorum fakat sivilce sorunum var ast hemen lisenin birincil senesinden beri benzer sınıfta olduğum bir kız var o aralar hoşlanıyodum aradan 1 yıl geçtikten sonra hoşlanmanın aşka dönüştüğünü anladım lakin bir hoşlantı diye düşündüm 2sınıftada aynı sınıfa düştük 1sınıftan muhabbetimiz vardı 2 de bi ara peşinde oturuyodum oyun felan oynuyoduk boş derste kız mektep 1cisi ders çalışıyo baya bendede u aralar acayip bi sahiplenme duygusu oldu başka erkeklerle görüşmesini istemiyorum o varken ortamda kavga çıkarttığım oldu şimdide ailesinin öbür olduğunu öğrendim hiç belirlenmiş etmiyo derste onu izliyorum lakin okulda bitti facesi yok telefonu istemedim çünki ara sıra istediğimde ona ait bişeyi vermiyo telinide vermez diye düşünüyorum benzer yabancı diziyi izliyoruz konuşurken kızın yüzüne tükürdüm yanlışlıkla bozuntuya vermedi çok hoş ve halden anlayan bi kız burdan ansıl yürüyebilirim her zaman kız arkadaşlarıyla takılıyo vede erkekler onu izliyo buda beni sinir ediyo yapmam gerekenler nedir abilerim açıklığa kavuşturalım bi bu konuyu yardımınıza ihtiyacım var

858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt