Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ustanın Cekici Bin Altın Atasozunun Anlamı

Ustanın Cekici Bin Altın Atasozunun Anlamı
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ustanın Cekici Bin Altın ne demek
Ustanın Cekici Bin Altın sozluk anlamı

Ustanın Cekici Bin Altın atasozunun acıklaması, anlamı

Bu atasozu Sanatkar kimseler bir cok kişinin yapamadığı bir işi cok kısa bir surede kucuk bir hareketle yapıverirler anlamına gelmektedir

Similar threads

Oz Ağlamayınca Goz Ağlamaz ne demek Oz Ağlamayınca Goz Ağlamaz atasozu ve anlamı Oz Ağlamayınca Goz Ağlamaz atasozunun acıklaması, anlamı: Bu atasozunun sozluk anlamı şoyledir: Yaşanan bir acının aslını yurek yaşamadan kesinlikle ifadelere yansımaz Bir insanın acısını anlayabilmek icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Sev Beni, Seveyim Seni ne demek Sev Beni, Seveyim Seni sozluk anlamı Sev Beni, Seveyim Seni atasozunun acıklaması, anlamı Bu atasozu Sevgi karşılıklı olur, Sen beni seversen ben de seni severim anlamındadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Bulbulu Altın Kafese Koymuşlar Ah Vatanım Demiş Atasozunun Anlamı Bulbulu Altın Kafese Koymuşlar Ah Vatanım Demiş Atasozu Bulbulu Altın Kafese Koymuşlar Ah Vatanım Demiş Atasozu ve Anlamı Bulbulu altın kafese koymuşlar, ah vatanımdemiş Bulbulu altın kafese koymuşlar, ah vatanımdemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
İt Urur Kervan Yurur sozluk anlamı İt Urur Kervan Yurur ne demek İt Urur Kervan Yurur atasozu acıklaması İt Urur Kervan Yurur atasozunun acıklaması, anlamı: Gercekleşmesi doğal olan işlere, durumlara karşı cıkılsa da engellenemez Bu bakımdan kotu niyetli kimselerin sozlerine ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Mart Ayı, Dert Ayı Atasozunun acıklaması Mart Ayı, Dert Ayı sozluk anlamı Mart Ayı, Dert Ayı Atasozunun Anlamı Mart ayı kış ile ilkbahar arasındaki geciş donemi olduğu icin havalar değişkendir ve insanlar bu hava değişimlerinden dolayı sık sık hastalanırlar bu yuzden boyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,506Konular
983,096Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt