Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üstteki Meleğin kişiliğine göre bir smıle

Üstteki Meleğin kişiliğine göre bir smıle
0
70

Similar threads

Meleğin Sırrı Fazla güzel ders çıkarılacak bir öykü meleklerim Mutlaka okuyun Bir adam halinden yakınır dururmuş:Çalışıyorum didiniyorum sonunda fakat geçinebiliyorumÜstelik tek başınayım,kimsem değilBöyle mutsuz bir şekilde sızlanıp dururken, bir karar vermiş:Yollara düşüp bir melek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
+++ Yasaklı Meleğin Sessiz Çığlığı +++ 1549079328 1549079328 yasaklimeleginsessizcigligi5c5513255e2e7yasaklimeleginsessizcigligi5c5513255e2e7 http:img108imageshackusimg1086392angel14topper4goxg4 Geride seni, geride beni yasaklı melek yapanı bıraktığım zamanlar adımlarım şaşırıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Öğretmenim Öğretmenim Melek güya gözü yaşlı bir halde ingilizce öğretmenini dinlemeye çalışıyorduAklı başka yerdeydiTek amacı okuyup hemşire yada öğretmen olmaktıİdealist bir kişiliği vardıOkul bittiğinde güç şartlarda olsa bile doğuda ödev yapmak istiyorduOrada olanlara takviye edebilme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
160 yıllık sır açığa kavuşmuş oldu Ayasofya'nın 160 yıldır karanlıkta kalmış bir sırrı gün ışığına çıkardı En son Sultan Abdülmecid döneminde görülen meleğin yüzü açıldı Ayasofya'nın en son Sultan Abdülmecid ve o dönem restorasyonu yürüten İsviçreli mimar Gaspare Fossati'nin gördüğü 15 X 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ölüm Meleği isimli meleğin görevi nedir? Azrail Dört büyük melekten birinin ismi olup, insanların canını olmakla görevlidir Bu melek Kur ’lahza ve sahih hadislerde, Azrâîl ismiyle değil, melekü ’lmevt (ölüm meleği) şeklinde geçmektedir “De ki: Sizin için görevlendirilen ölüm meleği canınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt