Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üstüne boşalma ile hamile kalınır mı ?

Üstüne boşalma ile hamile kalınır mı ?
0
26

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Üzerine boşalma ile gebe kalınır mı ? Arkadaşlar üzerimizde iç çamaşırımız varken 2 kere üzerime boşaldım üstümüzü giydik aradan yarm saat sonra birimize çıplak halde masay yaptık ben boşaldım kendime üstüme yaklaşık 5 dakika sonradan sevgilim üzerime yattı sizce bi gebelik laf konusu mudur?  

Similar threads

Vajina Üzerine Boşalma ile gebe kalınır mı Merhabalar sevgilimle anlaşmazlık yoluya seviştik ve Vajinasına girmeden üzerine boşaldım o da boşaldı ardından peçeteyle sildi acaba hamile kalma riski var mıdır lütfen cevap verin fazla korkuyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Vajina üzerine boşalma olursa gebe kalınır mı ? Göbeğe, kasığa popoya bacağa göğüslere boşalma olur ise bakire bir kız gebe kalır mı ? Hamileliğin oluşabilmesi için erkeğin spermine , kadının yumurtasına ihtiyaç vardır Yumurta ve spermin birleşmesi ,bir araya gelmesi için de bütün bir birleşme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
258
Boşalma olmadan gebe kalınırmı ? Bazı ırk cinsel ilişki olmadan hamile kalmanın mümkün olup olmadığını merak ediyor Bilhassa gençler, gebeliğin nasıl oluştuğu ve gebe olup olmadığından kesin yapabilmek için daha pozitif data elde etmek isterler Günümüzde hamile olup olmadığının belirlenmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
767
Boşalma olmadan zevk suyu ile gebe kalınır mı Hamilemiyim Sevgilimle dün ilişkiye grdim bosalmadini soledi ama zevk suyuyla gebe kalinabilecegini ogrendim en son ramazanin ortalarinda adet olmustum hamilemiyimdir  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Elbise Ve Çamaşır Varken Birliktelik De Gebe Kalınır Mı? üzerinde elbise varken hamile kalınırmı,üstünde çamaşır varken gebe kalınırmı,üzerinde pantolon varken gebe kalınırmı,kot pantolona boşalmayla hamile kalınırmı,hoşgörü suyuyla gebe kalınırmı,elbise çamaşır varken hamile kalınırmı hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt