Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üşüyoruz Koca Reis

Üşüyoruz Koca Reis
0
82

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
ÜŞÜYORUM

Muhsin Yazıcıoğlu ’nun eşine yazdığı şiirlerden biri

Ben sevda yolunda, aşkı ararken

Karanlık dünyama, bir ışık yaktın

Su damlası gibi gönlüme aktın

Bir anlık bakışınla kalbimi yaktın

Kırağı vurmuştu üzüntü bahçelerime

Solan sevgilerime bin sevda kattın

Kara saçlarına kaderimi bağladım

Buharlı gözlerinde ben, mutluluktan ağladım

Off Koca Reis offSenden beter üşüyoruz naıl ısınacağız*

Similar threads

UŞUYORUM Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşine yazdığı şiirlerden biri Ben sevda yolunda, aşkı ararken Karanlık dunyama, bir ışık yaktın Su damlası gibi gonlume aktın Bir anlık bakışınla kalbimi yaktın Kırağı vurmuştu huzun bahcelerime Solan sevgilerime bin sevda kattın Kara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Anneler Günü Özel Şiirler, Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim Böylece bir lâhza kaldığım vakit, Geceyi koynuma aldığım vakit, Gözlerim kapanıp daldığım süre, Tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Muhsin Yazıcıoğlu toprağa verildi 1549051812 1549051812 muhsinyazicioglutopragaverildi5c54a7a89ac02muhsinyazicioglutopragaverildi5c54a7a89ac02 http:staticguncelnetarchive2701padKP74hd8F Yazıcıoğlu'nun cenazesi, BBP Genel Merkezi önüne bir buçuk saatte getirilebildi Helikopter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Edebiyat tarihimizde büyük şairlere ve büyük şiirlere ilham kaynağı olmuş 15 bayanı, onlara sözcüklerini armağan eden şairleri ve yazdıkları dizeleri hatırlayalım. 1. Celile Hanım - Yahya Kemal Yahya Kemal'in ünlü şair Nazım Hikmet'in annesi, ressam Celile Hanım ile olan aşkları lisanlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
En Hoş Babalar Günü Şiirleri 2019 Meşhur şairlerimizin dile getirdiği birbirinden manalı babalara özel şiirleri sizler için bu yazımız da paylaşıyoruz 52697 52697 enguzelbabalargunusiirleri20195c554ffa9bab7enguzelbabalargunusiirleri20195c554ffa9bab7 402 535...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt