Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

utangacım bulamadım :D

utangacım bulamadım :D
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaşlar bi türlü kıza önerge veremiyorum çok seviyorum onu ama utangaçlığımda yanına bile gittiğimde yüzüm kızarıyor lakin bi türlü sevgili olalımmı teklifi veremiyorum
inş makara geçmessiniz

yorumlarınızı bekliyorum tşkler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Derhal ben, dedem ve babaannem ile birlikte Ilgaz dağına kampa gidicez 1 hafta sonra ve orada kızlar olucak tabikide Arkadaşlar geçen gittiğimde kız vardı ama dostluk yaptık sadece Acilen arkadaşlar ben orada yani hoşlandığım kız olursa açılmak istiyorum nasıl yanlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar ilk önce baştan herşeyi anlatmak istiyorum uç konuya giricem Babamın çocukluk arkadaşının kızına aşığım ve aileler arası muhabbetler cok iyi takriben 4 senedir kızı fazla feci bi şekilde seviyorum daha öncesinde konuşmuştuk istememişti, babalarımızın duyunca kızıcağını mazeret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Merhaba arkadaşlar geçenlerde arkadaşım beni bir kız ile tanıştırdı Aradan 2 hafta geçti ve bu kız ile arkadaşım konuştu ve aramızı yaptı Arkadaşım kıza pazartesi sana çıkma teklifi edicek falan yazdı cevaplar olumlu geldi Pazartesi edicem lakin sorun şu ; Okulda yanına gidip ne demem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
evet arkadaşlar hepinizde biliyorsunuzdur bir kızı seviyorum demiştim kız 17 yaşında çocuk ise 25 yaşında demiştim sevdiğim kızın evine gittim işte resim çekildik beraber önceki senelerdende çekildiğimiz resimler var kız bana dedi ama resimler duruyor mu dedi bende evet dedim sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım belki bilen olur Sınıftaki kız yicekmiş gibi bakıyordiye Kızla baya bi yakınlaştık aynı sırada oturuyoruz Kıza aşığım oda bunu biliyor Bahsettiğim konudada demiştim birine benzediğim için bana bakıyormuş diye Kız senden hoşlanıyorum diyor Bugün doğum günüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt