Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

utanıyorum(alıntıdır)

utanıyorum(alıntıdır)
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
utanıyorum(alıntıdır) Geçen hafta oğlumun kreşinin sene sonu balosu vardı Oğlum davet esnasında aniden ağlamaya başladı ve yarıda bırakıp sahneden ayrıldı O anda; neden böyle oldu, bir sürü hazırlık yapıldı, daima bu hatıra bekledik diye düşünüp çok üzüldüm Biz bu konuşmaları yaparken yanımızdan geçen ambulans ve durum yeri tahlil arabasını görmüş, fakat üstünde çok fazla durmamıştım Ertesi gün öğrendim ama; yakınımızdaki bir öğretmenin diğer kreşe dışarı giden 4 yaşındaki ufak yavrusu, geri geri giden servis aracının aşağıda kalıp hayatını kaybetmiş böylece olağandışı, kendini düşünen, utanmış, kötü hissettim oysa kendimi Ben neye üzüldüm dün akşam, O'nun yüreği neyle dağlandı diye Üzüldüğüm konudan utandım Bu acıya nasıl dayanır insan? Yaşam ne değin da zalim ve ne dek da saçma konularla üzülüp süre kaybediyoruz fiilen  

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt