Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir kızla çıkıorum lakin bizim sınıftan deilartı göremiyorumyanınada artı gidemiorum çünkü çok fazla arkadaşı war yanındabende anlamıorum bu nasıl çıkmak fakatilginç bi durum bana yardım ne yapmalim
Sa
Okul birleşmesi yaşadık Okula yeni gelenler oldu
Bi kızla iyi fena tanıştım Yakın zamanda en iyi arkadaşım gibi bir şey oldu Bu bana birini hazırlamak istedi Yakışacagımızı düşünmüş Ayarlayacagı kızda güzel ve sevdigim bır kız Hadi ayarladı etti çıkmaya basladık 15 hafta oldu Kızla çok...
Arkadaşlar 15 yaşındayım lise 1 'e gidiyorum, Sınıfımda 3 birey beni seviyor tatlı kızlar lakin ben onlardan sadece arkadaş olarak hoşlanıyorum Gelelim konumuza ben saçlarımı kaldırıyorum bazı arkadaşlarım nasıl kaldırıyosun hoş olmuş filan diyolar, bazıları saçlara bak saçlar reel apaçi...
okuldan bi kızı seviyorum arkadaşlar,çaprazdaki sınıftan,her tenefüs kapıya çıkıyorum oda çıkıyor hep birbirimize bakıyoruz hatta arkadaşlarım geliyor bu kız defalarca sana bakıyor falan diyorlar,her neyse kızın msnyi aldım işte konuşuyoruz ilk ilk önce bir şey söylemedim daha sonra telefonunuda...
Merhaba bayadır sevdiğim bir kız var yani konuşuyorum lakin artı yok yüzünü göremiyorum okulda sınıftan çıkmıyor okul çıkışlarında girişlerinde ve öğlelerde hep onu takip ediyorum bu iyi bir şeymi onu görünce bir defa daha aşık oluyorum onu daha fazla tanımak istiyorum birazda utanıyorum daha...
Geçen yıl okulun sonlarına dürüst bir kızdan hoşlanmıştım ve bir türlü kendisine gidip ondan hoşlandığımı tanışmak istediğimi söyleyememiştm okul bitmiştiOkul bittikten 1 hafta daha sonra sınıftan bir kız arkadaşı araya soktumKız arkadaşta tanımıyrdu kızı lakin hoşlandığım kızın sınıfından...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.