Ütopya Tuncay Kes Kimdir? 49782 49782 utopyatuncaykeskimdir5c5a50c020d27utopyatuncaykeskimdir5c5a50c020d27 800 600 Ütopya Tuncay Kes Kimdir? b6xjbwziqae5pr1jpg49782 Ütopya Tuncay Kes Kimdir? b6xjbwziqae5pr1jpg49782 Ütopya Tuncay Isim: Tuncay Kes Ütopya Tuncay Cinsiyet: Erkek Ütopya Tuncay Yaş: 25 Ütopya Tuncay Iş: Dağcılık Eğitmeni Ütopya Tuncay Yükseklik: 174 Ütopya Tuncay Yaşadığı Yer: Mersin Ütopya Tuncay Uygar Durumu: Bekar Ütopya Tuncay Burcu: Kova Ütopya Tuncay Yetenekleri: Tırmanış, dağcılık, fotoğraf çizmek, heykelini yapmak Ütopya Tuncay Kes Kendini şöyle ifade ediyor : Ormanın birincil fotoğrafını gördüm ütopya yazıyordu öyle sihirsel geldi ki ben elbette bu yarışmaya katılmalıyım dedim hangisidahahafifcom çünkü ben bu yarışmanın adamıyım Dağlarda yaşamış bir insan olarak hiç kimseye ve hiç birşeye ihtiyacım olmadan hayatımı devam ettirebilirim Dağcılıkla uzun süre ilgilendiğini söyleyen Tuncay, bu sayede doğayı iyi tanıdığını ve karşısına çıkabilecek engeller konusunda deneyimli olduğunu söylüyor