Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uyandirma servisinden alintilar

Uyandirma servisinden alintilar
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Uyandirma servisinden alintilar İyi günler Uyandırma Servisi ben Nurten nasıl takviye Demek o terbiyesiz kadın sensin ha +Pardon anlayamadım Sus sus!Sen uatnmıon mu her sabahtan kocamı uyandırmayaevli barklı adam o düş yakasından yoksam kötü yaparım seni +Hanfendi kendinize gelinbiz müşteriler aralarında evli bekar nişanlı ayrımı yapmıyoruz +Bi de cvp veriyobidaha aramıycan kocamı demedi demetraakkkkk Bütün deliler de beni bulur +İyi günler uyandırma servisi ben Nurten nasıl yardım edebilirim? Ne güzel sesiniz var hanfendibi şarkı sölermisiniz +Şarkı mı Evet nütfensesiniz benzer bir melek sesi gibiderinden doğru +Ayhhhemen söliiimmm Offff offfff kömür gibi yanıyorumOff offfffIşlenmiş hanfendi yeterUyandırma servisine gerek kalmadı ben ömrü billah uyumam bundan böyle +Ay acaba sesimi mibeyenmedidetone mi oldumyoksa şarkıya hakim mi olamadım +Aloooo orası uyandırma servisi mi Evet beyfendi buyrun ben Nurten nasıl destek edebilirim +Acilen Nurten hanım benim bi sorunum varnası desemsevgilim şeyden şikayet ediyoehmm benim ufaklık uyanmıyoişte siz onu uayndırıcakmışsınız Ay aramak çocuunuz warne dek güzelboşandınız da heralde sevgilim dediinizie göresiz merak etmeyin çocuunuzu istediiniz saatte biz uayndırırız +Ne çocuu ne boşanmasıufaklık diyorum ufaklık Terbiyesiz adamSen beni ne sandınKapa telefonu bidaa da aramaSapık şeytraaakkkkk +e şu anda benimkini kim uyandırıcak eksicom  

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt