Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uyanış: Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun'ı Sevda Erginci'nin başına gelen talihsiz olay!

Uyanış: Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun'ı Sevda Erginci'nin başına gelen talihsiz olay!
0
53

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
uyanis_buyuk_selcuklunun_turna_hatuni_sevda_ergincinin_basina_gelen_talihsiz_olay_1608710342_5503.jpg

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'da yer alan Sevda Erginci katıldığı bir programda başına gelen talihsiz olayı anlattı. Turna Hatun karakterini oynayan güzel oyuncunun bindiği at hızını alamayınca çekim alanında uzaklaştığını söyledi.

Başarılı dönem dizilerinden biri olan Uyanış: Büyük Selçuklu'da yer alan Sevda Erginci geçtiğimiz günlerde Youtube'de yayınlanan bir programa konuk oldu. Genç oyuncu dönem dizisinde yer aldığı ve tarihi bir karakteri oynadığı için heyecanlandığını söyledi.

mku5q_1608710277_6212.jpg

Set ortamının çok güzel olduğunu söyleyen Erginci, tarihi bir karakteri oynamak hem heyecanlı hem de ağır bir sorumluluğu olduğunu vurguladı.

7K4Lc_1608710305_6797.jpg

Çekim sırasında başına gelen talihsiz bir olayı ise "At tarafından kaçırıldım. Benim atım, Ekin Koç’un atını geçmeye çalıştı. Onlar durdu, biz diğer obadan çıktı" sözleriyle anlattı. 

858,506Konular
983,009Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt