Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uydu alıcısı alırken nelere dikkat edilmeli?

0
342

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,944
F-D Coin
124

Televizyonunuz yüksek HD performansını destekliyorsa, uydu alıcınız da HD yayını desteklemelidir. Yani uydu alıcınızın bir HDMI çıkışı olmalıdır. Uydu alıcınızdan yayını durdurup ve kaydetme, internette dolaşma gibi özellikler bekliyorsanız linux tabanlı uydu alıcıya sahip olmalısınız

Similar threads

Uydu alıcıları, gelişen teknolojiden etkilenen cihazların başında geliyorlar. Günümüzde üretilen uydu alıcıları, sundukları özellikler ile kullanıcılarını oldukça memnun ediyorlar. Uydu alıcısı üreticileri, ürettikleri alıcılarda güçlü donanımlar kullanmaya başladılar. Bunun yanı sıra Android...
Cevaplar
1
Görüntüleme
1K
Hangi hizmet sağlayıcı olursa olsun evinize televizyon yayını bağlatmak için önce büyük bir çanak takılır, oradan çekilen kablo evinize getirilir, hizmet sağlayıcının verdiği kutuya bağlanır ve ancak öyle televizyon izleyebilirsiniz. Günümüz dünyası için biraz fazla zahmetli olan bu kurulum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Arsa alırken nelere uyarı edilmeli Arsa alırken nelere dikkat edilmeli ? Arkadaşlar selam ben bir arsa almayı dülşünüyorum Arsa alırken nelere dikkat edilmeli bu konudada sizden veri istiyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
LCD Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli LCD Tv Alırken Dikkat Edilecek Hususlar LCD Tv Alırken Dikkat edilecekler imageslcdtvalirkenneleredikkatedilmeli5afb2705a5aca Genelde “ekran ne kadar buyukse bir LCD TV o kadar iyidir gibi bir yanılgı var Aslında LCD TV alırken dikkat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Lcd tv alırken nelere dikkat etmeli lcd tv alırken nelere dikkat etmeli lcd tv alırken nelere dikkat etmeli 2010 edilmeli 2010 edilmeli Tv yi değiştirmeye karar verdiniz lakin hangi marka hangi model alacaksınız bilemiyorsunuz Peki arkadaşlarım lcd tv alırken nelere uyarı edilmeli işte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt