Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uygulama mezarlığı: Google bir servisin daha fişini çekiyor!

Uygulama mezarlığı: Google bir servisin daha fişini çekiyor!
0
70

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
google-benim-isletmem-uygulamasini-kaldiriyor.jpg

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Google, onlarca farklı servise ve uygulamaya sahip. Ancak sandığınızın aksine bunların hepsi popüler değil. Hatta pek çok başarısız girişimi bulunan şirket, sahip olduğu servislerin fişini çekmesiyle ünlü.

Son olarak bunların arasına bir yenisi daha eklendi. Google Benim İşletmem uygulaması kullanımdan kaldırılıyor. İşletme profilini güncel tutmak ve müşterilerle bağlantı kurmak isteyen kullanıcıların farklı bir yöntem kullanması gerekiyor. İşte ayrıntılar…

Google, Benim İşletmem uygulamasının fişini çekiyor

Özellikle küçük ölçekli şirketler için oldukça önemli olan Google benim işletmem, bulunabilirlik açısından maksimum fayda sağlıyor. Uygulama; yerel işletmelerin, ekstra bir bütçe ayırmadan arama sonuçlarında çıkmasına yardımcı oluyor. Ancak bu durum değişiyor.
google-benim-isletmem-uygulamasini-kaldiriyor-1.jpg
Uygulama sayesinde sayesinde kullanıcılar, Google’da arama yaptıkları zaman firmanızla karşılaşır. Böylece etkileşim kazanma şansınız artar. Ayrıca oluşturulan profil ile hem arama sonuçlarının sağ tarafında kutucuk olarak hem de Google Haritalar’da yer alma imkanınız olur. 

Google tarafından kapatılan uygulama, artık kullanılmayacak. İşletmesini düzenlemek, işletme profilini güncel tutmak ve müşterilerle bağlantı kurmak için Google Haritalar ve Arama’dan yararlanmanız gerekiyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Benim İşletmem uygulamasını kullanıyor muydunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında ya da SDN Forum‘da bizimle paylaşabilirsiniz.