Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'Uygunsuz görüntü' iddiasıyla kızını öldürmüştü: Videodaki kişinin kızı olmadığı ortaya çıktı

'Uygunsuz görüntü' iddiasıyla kızını öldürmüştü: Videodaki kişinin kızı olmadığı ortaya çıktı
0
42

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Korkunc%2Ddetay%C2%A0Gezmeye%2Ddiyerek%2Dkizini%2Dolume%2Dgoturdu%2D231510%2Ejpg

Ankara'nın Çubuk ilçesinde internette uygunsuz imgeleri olduğu argümanıyla 18 yaşındaki kızı Şeyma Yıldız'ı tabancayla öldürerek tutuklanan 51 yaşındaki Harun Yıldız hakkında, ağırlaştırılmış müebbet mahpus cezası istemiyle dava açıldı. İddinamede, sanığın internette gördüğü görüntüde yer alan kişinin kızı olmadığının tespit edildiği belirtildi.

Harun Yıldız, 6 Şubat 2020'de dershane çıkışında aracıyla aldığı kızı Şeyma Yıldız’ı, Çubuk Kargın mahallesinde tabancayla ateş ederek, öldürdü. Olay sonrası polisi arayarak teslim olan baba, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma tamamlanarak, iddianame hazırlandı. Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede sanık Harun Yıldız için, 'alt soydan akrabayı taammüden öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet mahpus cezası talep edildi.

İddianamede, baba Harun Yıldız'ın savcılıkta verdiği tabiri de yer aldı. Harun Yıldız, internet sitelerinde kızına ilişkin uygunsuz imgeler gördüğünü, olay günü kızını, dershaneden alarak imajları sorduğunu, kızının bunu kabul etmediğini söyledi. O

laydan evvel alkol aldığını belirten baba Yıldız "Kızıma ısrarla bunu kendisine kimin yaptığını sordum. Bana 'Ben bu türlü bir şey yapmadım' dedi. Lakin başını önüne eğerek ağlamaya başladı ve 'Baba sus, baba sus' diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine kendimi kaybettim. Araçta bulunan tabancayla kızıma ateş ettim" dedi.

'Videodaki kişi Şeyma Yıldız değil'

İddianamede ayrıyeten, internette, baba ve kızına ilişkin cep telefonlarında kriminal incelemesi yapıldığı; fakat Şeyma Yıldız'a ilişkin uygunsuz görüntü bulunmadığı belirtildi. İddianameye giren polis kriminal raporuna nazaran; Şeyma Yıldız’a ilişkin telefonda yapılan detaylı incelemede hiçbir halde diğerinden gelen ya da diğerine gönderilen uygunsuz video ve fotoğraf bulunmadığı belirtildi.

Yeniden sanığın polis sözünde yer alan 'kuzenine ve arkadaşına yardımcı olan Şeyma' başlığıyla internette yaptığı aramada kızına ilişkin görüntü çıktığı teziyle ilgili de yapılan inceleme ve araştırma sonucunda, kelam konusu görüntüde yer alan kişinin Şeyma Yıldız olmadığı ve hiçbir formda ona benzemediğinin tespit edildiği kaydedildi.

Ayrıyeten otopsi raporunda Şeyma Yıldız’ın vücudunda 9 adet mermi girişi tespit edildiği bildirildi.

858,460Konular
981,093Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt