Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uyku Cildi Güzelleştirir mi?

Uyku Cildi Güzelleştirir mi?
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Uyku cildi güzelleştirirmi yahut tam tersine cildi güzelleştirmek yerine yorgun bitkin kötü bir deri görünümü mü kazandırıyorBen az uyumanın cildi yıprattığını düşünenlerdenim çünkü az uyuyan biri olarak nedense cildimizi hep bitkin hissediyorum yada pek görüyorum bilmiyorum çok uyuyamadığım için olsa lüzum

Son günlerde yapıaln bir araştırmanın sonucunu sizlerle paylaşmak istiyorum özellikle fazla uyuyan kadınlar sevinebilirsiniz uyku cidinizi güzelleştiriyorBilim adamlarının araştırmasına tarafından bazı testlerden sonradan uyku kalitesi belirlenen kadınlardan iyi uyuyamayanların cildinde, buruşukluk, renk düzensizliği ve esneklikte azalma gibi derinin yaşlanması belirtilerine daha pozitif rastlandı

Ayrıca şunuda eklemek istiyorum bilhassa biz kadınlar için epeyce önemli olan cilt güzelliğimizin yanısıra iyi bir uyuku uyuyan kadınların cildinin zararlı güneş ışınlarına maruz kaldıktan sonra bile daha çabuk toparlandığı görülmüşAraştırmada hem, iyi uyuyan kadınların diğerlerden daha cazibeli hissediyorlar

*