Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uyku Cildi Guzelleştirir mi?

Uyku Cildi Guzelleştirir mi?
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Uyku cildi guzelleştirirmi yoksa tam tersine cildi guzelleştirmek yerine yorgun bitkin kotu bir cilt gorunumu mu kazandırıyorBen az uyumanın cildi yıprattığını duşunenlerdenim cunku az uyuyan biri olarak nedense cildimizi hep yorgun hissediyorum yada oyle goruyorum bilmiyorum cok uyuyamadığım icin olsa gerek imagesuykucildiguzellestirirmi5adfdf27cbf0apng

imagesuykucildiguzellestirirmi5adfdf28e3530jpeg

Son gunlerde yapıaln bir araştırmanın sonucunu sizlerle paylaşmak istiyorum ozellikle cok uyuyan kadınlar sevinebilirsiniz uyku cidinizi guzelleştiriyorBilim adamlarının araştırmasına gore bazı testlerden sonra uyku kalitesi belirlenen kadınlardan iyi uyuyamayanların cildinde, kırışıklık, renk duzensizliği ve esneklikte azalma gibi derinin yaşlanması belirtilerine daha fazla rastlandı

Ayrıca şunuda eklemek istiyorum ozellikle biz kadınlar icin oldukca muhim olan cilt guzelliğimizin yanısıra iyi bir uyuku uyuyan kadınların cildinin zararlı guneş ışınlarına maruz kaldıktan sonra bile daha cabuk toparlandığı gorulmuşAraştırmada ayrıca, iyi uyuyan kadınların diğerlerden daha cekici hissediyorlar

858,465Konular
981,138Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt