Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uyku Duası İlahisi

Uyku Duası İlahisi
0
193

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Uyku Duası İlahi
Uyku Duası Minik Dualar
imagesuykuduasiilahisi5afe6fade7943

Yattım Allah, kaldır beni
Nur icine daldır beni
Can bedenden cıkmadıkca
imanla uyandır beni

Yattım sağıma, dondum soluma
şahit olsun dinime imanıma

Yedi melek sağıma, yedi melek soluma
Bismillah diyerek, dalarım ben uykuya
Duamı ederek, dalarım ben uykuya

Yattım sağıma, dondum soluma
şahit olsun dinime imanıma

Similar threads

Uyku Duası İlahi Uyku Duası Küçük Dualar Yattım Allah, kaldır beni Nur içine daldır beni Can bedenden çıkmadıkça imanla uyandır beni Yattım sağıma, döndüm soluma tanık olsun dinime imanıma Yedi melek sağıma, yedi melek soluma Bismillah diyerek, dalarım ben uykuya Duamı ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Yatak duası yatak duası yatak duaları çocuklar için duası duasi cocuklar icin duasi 1548187302 1548187302 yatakduasi5c543a07687c1yatakduasi5c543a07687c1 http:wwwmumsemacomforumimagesmumsemagif Arkadaşlar uyumadan önce yatak duasını ukamanın ne değin çok sevap olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
3 kere ihlas suresi 1 kere fatiha suresi daha sonra besmele çekip dergide gördüğüm bu duayı okuyorum :yattım sağıma döndüm soluma sığındım Allah'ıma melekler şahidim olsun dinime Kuan 'ıma yattım Allah kaldır beni nur ,içinde daldır beni, can bedenden ayrılırken iman ile gönder beni Âmin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Hizbul Hasin DuaSI Hizbul Hasin Duası Okunuşu Rahman ve rahim olan allahın adıyla Sağıma bismillah,soluma bismillah,arkama bismillah,onume bismillah,ustume bismillah,allahın adıyla korundumonun muhkem korumasına dehalet ettim,aşılmaz kalesine gizlendim,guzel isimleri ile donandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Hizbul Hasin DuaSI Hizbul Hasin Duası Okunuşu Rahman ve rahim olan allahın adıyla Sağıma bismillah,soluma bismillah,arkama bismillah,önüme bismillah,üstüme bismillah,allahın adıyla korundumonun muhkem korumasına dehalet ettim,aşılmaz kalesine gizlendim,hoş isimleri ile donandım celil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt