Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uyku tutmuyor

Uyku tutmuyor
0
157

Similar threads

Arkadaşlar lütfen bir düşünce verin kız arkadaşımla olmayan bişeyi yapmışım gibi bir kavga edip ayrıldık Kanıt bile istemedi Derhal mesajlarıma yanıt vermeyi bırakın yüzüme bile bakmıyor Sevgisinden hiç şüphem olmadı Ayrılana dek hakiki sevgiyle hissettirdi bana Şimdi kaldığı aparttaki konut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
280
Arkadaşlar ben defalarca bugun su kızla böle bi gn kızla böle yptm felan anlatıodm kızda her zaman söylev yapıodu gönlünü alıodum fln sürekli sıktım onu 85 gün çıktık yılbaşında bitirelim dedi lakin onu cok seviyorum bırakma beni felan dedim bıraktı mesajlarıma cvp atmıor anca cok ısrar edersem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Kızla Çıkmıyoruz Ama Ben Kıza Uzun Vakit Önce Teklif Ettim Kabul Etmedi 12 Hafta Öncede O Bana Teklif Etti Ben Kabul Etmedim ( Niye Kabul Etmedim Bilmiyorum) Ben Çok Seviyorum Kavga Ettik 45 Gündürde Küsüz Kız Bana Çok Sinirlendi Bende Altta Kalmadım Lakin Pişman Oldum Barışmak İstiyorum Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
dostlarım anladımki bundan böyle insanın içi güzel olmadıktan daha sonra güzelliği beşpara etmiyor fazla sevdim çok katlandım yaptıkları karşı birgün değişir diye bekledim değişmedi bir pek seviyorum diyor ertesi sabahleyin okulda diğer erkeklere benle çıktığını inkar ediyor diğer taraftan eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Selam arkadaşlar, başlıkta dediğim gibi derdim büyük, ben başlıyım anlatmaya, siz başlayın okumaya, okudukça beni anlıcaksınız Bundan takriben 2 ay önce bi kızla çıkmaya başladım Başlamadan önce ondan hoşlanıyodum, ama onunda başkasından hoşlandığını bildiğim (ama kim olduğunu bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt