Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uykusu kacan melekler icin...

Uykusu kacan melekler icin...
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Uykusu kacan melekler icin Uykunuzmu kacti imuykusukacanmeleklericin5c558663aa11falt Bakalim burayi tikladiktan sonrada uykum değil diyebilecekmisinizuykusukacanmeleklericin5c558663aa11falt Iyi Saymalaruykusukacanmeleklericin5c558663aa11falt UYKUM KAÇTI  

Similar threads

Güne Nasıl Sağlıklı Başlaya Bilirim???? güne sağlıklı açılmak, güne nasil baslamaliyim, nasil kuvvetli olunur Hep aynisi deyilmi? Her sabahtan keske biraz daha uyuya bilsem diye kalmak istemiyoruz, kalktiktan sonrada gözümüzün teki hala uyuyor olurgunenasildincbaslayabilirim5c5a2b3c2c965alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Korkuyorum Defalarca sevdigim icin cezalandirildim Pardon! Acaba sizi sevebilir miyim? Niçin? Niçin olacak, korkuyorum! Korkuyor musun? Evet ya, korkuyorum Cunku seni seversem hemen huyun suyun degisecek Sende sevdigim seyler farklilasacak Simaracaksin Begenmez olacaksin artik beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bebeğiniz uyumuyor mu? bebeğim uyumuyor Sevgili hamiş melekler ve küçük meleğini kucağına yeni alan anne melekler; insanın hayatına istikamet veren kayıtlı dönüm noktaları vardır ve bu önemli dönemeçlerden biri de bir evlat sahibi olmaktır Demin dünyaya gelmeden dünyamızı ele geçiren bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
melekler en cok kime gicik oluyorsunuz bu soruyu cevaplamak icin cesaret ister hadi bakalim ben cesaretlyimm,kimseden cekinmem diyorsaniz yazinn mutlaka sevmedigniz elektrik almadiginiz,hoslanmadigiz kisiler vardirr bnde anket yapmadimm,herkes istedigi isimi yazsin diye,, yorumsuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
fena bebeğin günlüğü 1 gün böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum oha hortumumu bile kesmişler! meme diye¤ süt diye birşey varmış nerden nasıl bulunur bu ya? hayattan daha 1 günden soğutacaklar beni 2 gün meme buldum lakin bundan süt gelmiyor¤ emiyorum allah emiyorum¤ tık yok¤ süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt