Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

uykusuzum bir türlü uykum gelmiyor

uykusuzum bir türlü uykum gelmiyor
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
uykusuzum bir türlü uykum gelmiyor merhaba ben gece fazla geç yatıyorum sabahta saat 12:00da okula gidiyorum saat 10:15 gibi de kalkıyorum bana yalnızca 2 saat kalıo gece uykumu nasıl getirebilirimuykusuzumbirturluuykumgelmiyor5c596f708339b 133 200alt uykusuzum bir türlü uykum gelmiyor uykusuzum bir türlü uykum gelmiyor  

Similar threads

fena bebeğin günlüğü 1 gün böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum oha hortumumu bile kesmişler! meme diye¤ süt diye birşey varmış nerden nasıl bulunur bu ya? hayattan daha 1 günden soğutacaklar beni 2 gün meme buldum lakin bundan süt gelmiyor¤ emiyorum allah emiyorum¤ tık yok¤ süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
yeni doğmuş bebeğin günlüğü 1 gün: Böylesi kötü bir baslangıç beklemiyordum Oha! Hortumumu bile kesmişler! Meme diye, süt diye bir şey varmış Nerden nasıl bulunur bu ya? Hayattan daha 1 günden soğutacaklar beni 2 gün: Meme buldum fakat bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
bebek gunlugu(cok komıkkk) Bebek Günlüğü 1 gün * böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum oha hortumumu bile kesmişler! meme diye, süt diye birşey varmış nerden nasıl bulunur bu ya? hayattan daha 1 günden soğutacaklar beni *2 gün * meme buldum lakin bundan süt gelmiyor, emiyorum allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Gece Uykum gelmiyor ne yapmam gerekli Öyle çok kişinin başına aynı şey kazanç: sabahleyin erken kalkmanız gerekiyorsa, önemli bir imtihan, gezi ya da görüşme varsa, aksi gibi bir türlü uyku tutmaz Böyle durumlarda yatakta ‘uyuyamıyorum ’ düşüncesiyle dönüp durmak hiçbir işe yaramayacak aksine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
İşte onların sıradışı ilişkisi deniz çakır halil ergün ilişkisi 1543987 1543987 isteonlarinsiradisiiliskisi5c4dd25740b7cisteonlarinsiradisiiliskisi5c4dd25740b7c http:img393imageshackusimg393123311ru5 FERHUNDE VE ALİ RIZA BEY'İN SIRADIŞI İLİŞKİSİ Halil Egün: Deniz’i ara sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt