Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uyumsuzluk Hangisinde?

Uyumsuzluk Hangisinde?
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İslemci ve anakart olarak AMD 3200+ s939 ve yanında gayet ucuz Asus A8v anakart aldım fakat sonuc cok sasırtıcı olduOyunlarda performans oldukca kotu(Eskiden celeron 17 vardı ondan da kotu)Sık sık donmalar takılmalar vs vsDaha sonra kendi basıma ugrasırken Anakart BIOS'una girdimHicbirsey yapmadan Exit (save changes Yes) dedimPc acildiOyunlardaki fps degerim 3040 arasi arttıSorun surada Ben pc'yi her actigimda bu bıosa girip cikma islemini tekrarlamak zorunda kalıyorumTamam donma kalkıyor eskisine göre fakat ben yine de tam verimle calismadiini dusunuyorumAcaba uyumsuzluk nerde?Giderebilmek mümkün mü?Hangi parcayi degistirmem gerekiyor?(Not Ekran kartım kotu bir kart ama ben BIOS'a girip cikma farkına gore karsılastırdım)

Ozetlersek Bir uyumsuzluk varAnakart olması gerektiğinden dusuk performans veriyorFakat Bios'a girip cikinca performans artıyorUyumsuzluk sebebi nedir?

Anakartım Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Kasa 350W psu varFakat ATX'mi bilmiyorum?
Ekran Kartım Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
DDR400 53MHZ ve DDR400 266MHZ ramlerim

Lütfen yardım edinBu uyumsuzluk giderilirse AGP ekran kartı alicamAma giderilemzse Mecbur anakartıda deistirip PCIE alicam