Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uyuşmama icindeyim:/

Uyuşmama icindeyim:/
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar bizim sınıfta bi kız war 10 sınıfa gidiyorum yani bölümler felan sectik iste kız bizim sınıfa geldi nese işte ben bu kızdan hoslandım mektep basladıgından bu yanlamasına kıza 1 sözcük zeka edemedim cekingenlikten alt bunda derslik baskısıda war niçin derseniz bizim sınıftakı kızlar benimle cok ilgileniyorlar %90 ı diyebilirim Kız sana hic yakısmıyor hoş degil , neresini seviyosun bunun diyolar
birazda bunun etkisiyle kıza acılamıyorumKıza bütün bir aşk beslemiyorum doğrusu hoslanıyorum ne yapacagımı şaşırdım
Kızın açısından bakarsak simdi bu kız millete benm cıktıgıım war diyormus sonradan benm hoslandıgımı ögrenince, benm yakınımdakı kız arkadaslarıma cıktıgım erkekten ayrıldım felan demişBen arkadaslarımla sohbet ederken kız bana bakıyor
Arkadaslarım kızın ismini bana bagırarak söylüyor kız bakıp gülümsüyor
bugun neyse iste arkadas gitmıs benden habersiz kıza demis aranızı yapıyım istersen demis kızda olmaz demiş anlamadım gitti simdi bnu :S

konuyu uzun tuttum kusara bakmayın okursanız sevinirim

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt