Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uyuşturucu Baronu Zindaşti'nin Burhan Kuzu'ya 'Yatak' Görüntüleriyle Şantaj Yaptığı İddia Edildi

Uyuşturucu Baronu Zindaşti'nin Burhan Kuzu'ya 'Yatak' Görüntüleriyle Şantaj Yaptığı İddia Edildi
0
26

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-1bf30cc8c970d930d5010e5de259f61249d46a15.jpg

Uyuşturucu kaçakçısı Naci Zindaşti, bir devir kapalı şahidi olduğu FETÖ’nün kaset taktiğini de uygulamış. Cep telefonu imajından geçen yıl ömrünü yitiren AKP’li Burhan Kuzu’ya ilişkin imajlar çıkan Zindaşti’nin, şantajla Kuzu’ya her istediğini yaptırdığı öne sürülüyor.

Cumhuriyet gazetesinden Zaehra Özdilek'in haberine nazaran, “Naci (Zindaşti) bana kumpas kurdu” diyen Prof. Burhan Kuzu’ya yatak odası imgeleriyle şantaj yapıldığı tez edildi. 6 Nisan 2018’de Büyükçekmece’deki konutuna yapılan baskınla gözaltına alınan uyuşturucu kaçakçısı Naci Şerifi Zindaşti’nin cep telefonu imajından Kuzu’ya ilişkin imgeler çıktı. Zindaşti’nin bu imgelerle Kuzu’ya şantaj yaparak her istediğini yaptırdığı öne sürülüyor.

Sedat Peker'in savlarıyla tekrar gündeme gelen Burhan Kuzu'nun dün taraf avukatlarının yazışmaları ortaya çıkmıştı. Yazışmalarda Orhan Ünğan ile görüşmek için “Naci (Zindaşti) bana kumpas kurdu, kandırıldım” diyerek adeta yalvaran Burhan Kuzu’nun kendisine yönelik şantaj nedeniyle uyuşturucu kaçakçılarına boyun eğdiği öne sürüldü.

6 Nisan 2018’de düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Naci Şerifi Zindaşti’nin cep telefonu imajını inceleyen polis, telefonda kayıtlı yatak odası imgelerine ulaştı.

Bu manzaraların Burhan Kuzu ve AKP Beşiktaş ilçe örgütü üyesi Aliye Uzun’a ilişkin olduğunu belirleyen polis mevzuyla ilgili Zindaşti’nin sözüne başvurdu. Kuvvetli Center’daki dairesinde Aliye Uzun ile nasıl tanıştığını anlatan Zindaşti, konuklarıyla âlem yaparken kendisine hayat bayanı bir kişiyi aradığını lakin bu kişinin İstanbul’da olmadığı için kendisini Aliye Uzun’a yönlendirdiğini anlattı. Zindaşti tabirinde, “Aliye’yi aradım. 6-7 kız için kız başına 500 Euro’dan anlaştık. Aliye kızlarla birlikte daireme geldi. Konuklar Aliye’nin getirdiği kızları seçip odalarına geçti. Ben Aliye ile birlikte oldum” argümanında bulundu. Zindaşti Aliye Uzun’un daha sonra da kendisini Türk vatandaşlığı için Burhan Kuzu ile tanıştırdığını kaydetti.

Manzaralara nasıl ulaştığını anlatmadı

Yatak odası imgelerinin nasıl çekildiğini ve kendisine nasıl çalıştığı konusunda bilgi vermeyen Zindaşti, teze nazaran bu imgeleri kullanarak Burhan Kuzu’ya şantaj yaptı. Şantaja boyun eğen Burhan Kuzu, Zindaşti’nin her istediğini yerine getirdi. 

Bu ortada argümana nazaran Organize Şube Müdürlüğü’nde vazifeli bir polis memurunun Zindaşti belgesini sızdırması üzerine imgeler Orhan Ünğan’ın eline geçti. Burhan Kuzu bu sefer de imgeleri ele geçiren Orhan Ünğan’ın isteklerini yerine getirmeye başladı.

Ünğan hakkındaki yargı kararını değiştirmek için Bolu Adliyesi’ne gitti.

Sedat Peker, Orhan Ünğan’ın kendisiyle irtibata geçen Burhan Kuzu’yu kullanmaya başladığını, Kuzu’nun uyuşturucu davasından 12 yıl mahpusu bulunan Ünğan hakkındaki yargı kararını değiştirmek için Bolu Adliyesi’ne gittiğini ve İlhan Ünğan’ın öldürülmesi olayında azmettirici olarak aranan avukat İlker Dağlı hakkında kırmızı bülten çıkarılması için devreye girdiğini öne sürmüştü.

Sedat Peker, Burhan Kuzu hakkında argümanlarda bulunmuştu

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt