Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uyuyamayanın Okuyacağı Dua

Uyuyamayanın Okuyacağı Dua
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Uyuyamayanın Okuyacağı Dua Uykusu Gelmeyenin Okuyacağı Dua Uyuyamayan Kimsenin Okuyacağı Dua Sevgili melekler, bu yazımızda uykusu gelmeyen, uyku problemi çekenlerin okuyabileceği bir dua paylaşıyoruz sizlerleuyuyamayaninokuyacagidua5c543967caf04alt 1548183918 1548183918 uyuyamayaninokuyacagidua5c54396803811uyuyamayaninokuyacagidua5c54396803811 uyuyamayaninokuyacagidua5c54396803811 Allahümme ğâratin nücûmü ve hedeetil uyûnü ve ente hayyün kayyûmün lâ ye'huzüke sinetün ve lâ nevm, yâ hayyü yâ kayyûmü ehdi' leylî ve enim aynî Manası: Allah'ım, yıldızlar doğdu, gözler uyudu, halbuki sen Hay ve Kayyum'sun Zatı Ecelli Ala'nı uyuklama ve uyku tutmaz Ey ezeli ve baki olan Allah'ım, gecemi sükunetti geçir, gözlerimi uyut Zeyd b Sabit (ra) anlatıyor: Geceleri uyuyamadığımı Resulüllah'a şikayet ettim Resulü Ekrem bana (bu duayı) oku, buyurdu Ben de okudum Allah Teala uyuyamamaktan ötürü çektiğim ızdırabı benden giderdi  

Similar threads

Uykusu Gelmeyenin Okuyacağı Dua Uyuyamayan Kimsenin Okuyacağı Dua Allahumme ğaratin nucUmu ve hedeetil uyUnu ve ente hayyun kayyUmun la ye'huzuke sinetun ve la nevm, ya hayyu ya kayyUmu ehdi' leyli ve enim ayni Manası: Allah'ım, yıldızlar doğdu, gozler uyudu, halbuki sen Hay ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Bakımlı Bir Uyku İçin Okunan dua Gece yattığınızda uyuyamıyorsanız bu gibi huzursuz durumlarda okunması tavsiye edilen bir dua vardır işte dar bir uyku uyuyabilmeniz için okunacak dua; Gizli uyuklamak için dua burada bulunmaktadır Uyku probleminiz varsa buna bir çare bulamıyorsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
Uykusuzluga Karşı Okunacak Dua Uykusuzluk sorunu yaşayan herkesin uyuklamak için çaba gösterdiği fakat bunu bir türlü başaramadıkları zamanlarda okunacak bu dua ile uykusuzluk sorununuz ile başa çıkabilirsiniz inşallahUykusuzluk için okunacak dua şöyle; Zeyd bin Sâbit radiyallahu anh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Uykusuzluk için Dua uykusuzluk duası Uykusuzluk çekenin okuyacağı dua hakkında Zeyd bin değişmez (ra) şöyle söylenti eylemiştir birgün hazreti resul (sas) e uykusuzluktan şikayet ettimBana bir dua ögrettiokudumuykusuzlugum gittiTatlı tatlı uyumaya başladımO da şuydu Allahümme garetin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Rahat Bir Uyku İcin Okunan dua Gece yattığınızda uyuyamıyorsanız bu gibi sıkıntılı durumlarda okunması tavsiye edilen bir dua vardır işte rahat bir uyku uyuyabilmeniz icin okunacak dua; imagesrahatbiruykuicinokunacakdua5adbed6a1dd20 Rahat uyumak icin dua burada bulunmaktadır Uyku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,500Konular
982,369Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt