Uzağımdasın, ellerim yetmiyor sana dokunmaya UzağımdasınEllerim yetmiyor sana dokunmayaEn uzun yollar bile bitiyor,sana varmıyor sonunda,görüp yıkılıyorumHayallerimize ne oldu? Neden yarım kaldı her şey? Neden her şarkı tüylerimi diken diken ediyor,seni anımsatıyor? Gelmiyorsun çünküSaçma sapan bir mevzunun peşine takılmışım,ona ağlıyormuşum güyaBilmiyor musun,her damla gözyaşım sanadır!! Sanadır tüm isyanlarım,hüzünlerim Çiçek kokulu güzel duyuşlarım sanadır El olmuş bakıyorsun uzak, ‘’sen’’ kokmuş düşlerimeKalbime vurgunların varDayanıyorum uzaklığınaGönülden sevmiştimGönlümü vermiştimKendimi attığım her bir köşe,kapatmış kapılarınıMevsimler dönüp durmuyor artıkÜşüdüğümde sıcak oldu diyorum,öylesine kaybettim kendimiYa da öylesine kandırmaya alıştım kendimi diyelimKış mevsimi geldi oturdu yüreğimeDev dalgalar kumlara yazdığım adını her defasında siliyor…Her defasında bitmiş yazıyorum,mavilerin inatçılığı bu ya o da siliyor tekrardan…Lakin söyle sevgilim,kumlar biter mi?! Yine keder var gecelerdeBalkonumda müzik sesleri,muhteşem tınılarVe bazen sokaklarda bizim gibi dolaşan insanlarDuymayacaını bilsem de,sana haykırmak istiyorumSeni daima sevdim,hep!! Acilen başka yerlere gitmeliyimBaşka yazılaraDerhal beynim,diğer yazılar için biçilmiş kaftanSana uymuyor artık tümcelerimSana uyduramıyorum kendimiKalbim saklandı yerine Söyle ortaya yüreğini koymadıktan sonraNeye yarar yazmak? Sana son defa sesleniyorum karanlık hüzünlerimleSeni sevdim benMavilerin inatçılığıyla,yağmurun saflığıyla,anne sıcaklığıyla sevdim seniSeni hep sevdim,her şeye karşın!! SON lakırdılar; Aşığım yanında olamasam da… Aşığım sana dokunamasam da Anlıyor musun? alıntı