Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzak Doğu Lezzetleri - Yer misin Yemez misin?

Uzak Doğu Lezzetleri - Yer misin Yemez misin?
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Alışık olmadığımız lezzetleri denettirdik! Uzak Doğu mutfağının mukemmel lezzetlerine bakın nasıl tepkiler geldi Uzak Doğu Lezzetleri Yer misin Yemez misin?Uzak Doğu Lezzetleri Yer misin Yemez misin?Uzak Doğu Lezzetleri Yer misin Yemez misin?

Similar threads

Ölümü hatırlamanın fazileti Sual: Ölümü hatırlamanın fazileti nedir? Ölüm nedir, ölümden korkmalı mıdır? CEVAP Her müslüman, Cennet ve Cehenneme inanır Cehennemden kurtulmak, Cennete girmek isteyen akıllı kimsenin ölüme hazır beklemesi gerekir Çünkü Peygamber efendimiz, (Akıllı kimse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Allah'u Tealayı Bilir misin? Allah'u Teala Abdullah bin Mubarek, bir gun yolda gidiyordu Onunde birkac koyunla bir coban cocuk gordu Ona acıdı ve; Zavallı, cocuklukta cobanlık yaparsa, buyudukte Allahu tealanın ibadet ve marifetine nasıl erişir?dedi Sonra kendi kendine; Gideyim, ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Çok tanıdık bir cümle vardır içimizde: “Ben onun yerinde olsam var ya… Böyle başlayan cümlelerin devamında, o imkan sahibinin yerine geçip de yapılmak istenen özlemler sıralanır: “O şirketi on günde düze çıkarırdım, o çalışan elemanları hemen hizaya getirirdim… Ben başbakan olacaktım var ya, iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
1BOLUM Bir gun daha başlamıştı Ozge cok heyecanlı gorunuyordu Cunku bugun okulun ilk gunuydu Babasının tayini yuzunden başka bir yere taşınmışlardı Bu yuzden okulunu da değiştirmişti Erkenden hazırlanıp kahvaltıya oturdu Hızlı hızlı yedi —Yavaş ye kızım daha vaktin var Ama Ozge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Orta Doğu mutfağının yerel lezzetlerinden biri olan falafel, sofralarınızın vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alacak muhteşem bir tarif. Sebze sevenlerin bayılacağı, sevmeyenlerin ise çok beğeneceği falafel, adını nohut, taze yeşillikler ve kuru baharatlardan alıyor. Çıtır çıtır kaplaması ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,499Konular
982,570Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt