Uzakdoğu Usulü Lahana Salatası (4 Karakter) Malzemeler 500 gr Lahana Tuz, Karabiber 1 Büyük Portakal 1 Küçük Ananas 1 Demet Taze Soğan 1 Demet Maydanoz 150 gr Süt Kreması 12 Tatlı Kaşığı Köri 1 Olgun Avokado Yemeğin Tarifi Lahanayı fazla ince şeritler halinde doğrayın Lahanayı tuz suda 20 dakika dek haşlayıp suyunu süzün Ananasın sap ve gönder kısmını belirlenmiş Boylu Boyunca ortadan ikiye bölün ve kabuklarını yukarıdan altında doğru belli Bu operasyon için mutlaka keskin bir bıçak kullanın Ananasın orta kısmını çıkarıp arkasında kalan kısmı dilimleyin Taze soğanları yıkayıp ayıkladıktan sonradan ince halkalar halinde doğrayın Maydanozu ayıklayıp sonradan iri iri kıyın Portakalı sıcak su ile yıkayıp kabuklarını rendeleyin, Suyunu sıkın Bir kasede 56 çorba kaşığı portakal suyu, tuz ve köriyi karıştırıp marinat hazırlayın Öteki büyük bir kasede lahana, ananas, taze soğanları ve maydanozun yarısını karıştırıp marinatı ek edin Karışımı harmanlayın 30 dakika dinlendirin Avokadoyu ikiye bölüp çekirdeğini çıkarın Kabuğunu soyup dilimleyin Kalan portakal suyunu hemencecik üstünde gezdirin Salatayı büyük bir servis tabağına alın Avokado ile süsleyip kalan maydanozu üstüne serpin id
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.