Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

uzaktaki bilgisayarla ağ bağlantısı?

uzaktaki bilgisayarla ağ bağlantısı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar netten bi arkadaşımla star craft oynamak istiyorumbi ara bulmuştum, uzaktaki bilgisayarla aynı ağdaymış gibii gösteren bi program vardıyani starı online deilde multiplay den local ağdan arkadaşımla oynamak istiyorumyardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

mrb her hâlükarda ilk randevulaşma için onca uğraş veren bi ben olsam gerek : ) arkadaşlar malum bilgisayarla bu kadar içlidışlı olunca herşeyimizi netten okuyoruz, hattağa kız tavlama tekniklerinide 23 tane metin okudum 2sinde birşey gördüm çok dikkatimi çekti doğrusu 2 metindede eau...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Where is the my rep? Online maç için yapılması gerekenler Oyunu yüklerken Online service için yes demeyi unutmayın ADSL Sahipleri modemin kendisinden gelen firewall'a (hardware firewall) sahipler Online oyun oynayabilmek p2p programları kullanabilmek için modemin firewall'undan programın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Minecraft, günümüz oyun yerküresinde yapılan oyunlar ile kıyaslandığında çok daha kolay grafik altyapısına sahip bir oyun olmasına karşın çıkış tarihi olan 2009 yılından günümüze gelen 10 yıl içerisinde en çok oynanan online oyunlar arasında yan almaya devam etmiştir. Minecraft oynayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Bilgisayarımıza virüs girince ne yapmalıyız? Bilgisayarınıza ne kadar güvenirseniz güvenin,virüsler birgün sizi dikkatsiz avlayabilirAşağıdaki bilgiler ile bilgisayarınıza virüs girdiğinde nasıl davranmanız ya da davranmamanız gerektiği hakkında birkaç anahtar sözcük edinebilirsiniz Biyolojik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt