Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzaktan kumandalı arabayı PC'den kontrol

Uzaktan kumandalı arabayı PC'den kontrol
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Okuldan uzaktan kumandalı arabayı pc den kontrol etme adında bir proje ödevi aldım
Bu ödevi tamamlamam için uzaktan kumandalı araba dışında almam gerekenleri yazabilecek birisi var mı Acil yardım gerekiyor

Similar threads

Teknoloji çağının getirdikleri doğrultusunda ihtiyaçlar da şekilleniyor. Bu ihtiyaçlar sadece akıllı cihazları değil, oyuncakları da etkiliyor. Oyuncakların da akıllandığı bu dönemde özellikle uzaktan kumandalı arabalar dikkat çekiyor. Biz de sizler için en iyi kumandalı arabaları sıraladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Uzaktan kumandalı elbise tasarımı Uzaktan kumandalı elbise uretimi imagesuzaktankumandalielbise5ad380d1cbcdf Emel ACAR,Home Store markasıyla adını birleştirerek birbirinden farklı tasarımlarıyla dikkatleri uzerine cekiyor Bunlar arasında uzaktan kumanda ile ışıkları kontrol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Uzak kumandalı elbise tasarımı Uzaktan kumandalı elbise üretimi Emel ACAR,Home Store markasıyla adını birleştirerek birbirinden ayrı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor Bunlar arasında uzakta kumanda ile ışıkları denetim edilebilen, son teknoloji olan LED (ışık yayan diyot) ’ler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
erkek için evlilik yıldönümü hediyesi, erkeğe evlilik yıldönümü hediyesi, erkeklere evlilik yıldönümü hediyesi Deri Kılıflı Gümüş Figürlü Kalem Seti Bu özel deri kılıf ve içindeki kalemlerle logonuzu gümüş figürler halinde sete işleyebiliriz İstanbul Temalı Gümüş Zarf Açacağı İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Ordu’da lise öğrencisi Muhammet Hakkı Genç (16), 1,5 aylık çalışması sonucu, askeri operasyon ve arama-kurtarma çalışmalarında kullanılabilecek, 3 kilometre süratle hareket eden uzaktan kumandalı, 3 tekerlekli insansız kara aracı üretti. Tasarladığı aracını daha da geliştirmeyi hedefleyen Genç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt