Uzanların Şifreli Metinleri Hakan, dıbırdıgıntıları bıdırdattın mı ? Hııı? Zızzzzt Singapır Pötürge valisini seçtin mi? Keriman menapoza girmeden o iş yaş Cem Amaaan Yaş mı da kuru mu be Hakan''ım Godfather''a selamlama Macar salamı * Ay akşamdan ışık mıdır? Şafak görünmüyor Yaylalarda keklik avlanmaz, düz ovada şayet Kafam bulaşık teli oldu Mevzu neydi? Scotchbrite Abi yapma gözünün yağını yiyeyim Kafam karıştı diyorum Parola parola, nereye kadar? Kafanı önüne meydana çıkan ilk duvara vur Kendine gelene kadar da beni arama * Kızılcıklar oldu mu, selelere doldu mu? Hey Sibopların Efendisi emrindeki çiziyor Elimde silgiyle silip doğrusunu gösteriyorum Anlamadım Parola arama Alkollüyüm de biraz 2 büyük Smirnoff Ice içmişim fakat Kurukahveci Mahmut Efendi ve mahdumlarını bul, siloları kerevizle doldur Rembetiko yaparken Oliver Stone''un ayağına da basayım mı? Gene anlamadım Konuş abi, durma Ben seni anlıyorum ya Hıck!! Süper kafa yapıyor sözlerin Zeus tependen baksın, e mi? * Kartuşlar bitti, doldurtayım mı abi? Oğlum gecenin kaçı? Gene mi alkollüsün? Printıra elimi kaptırdım, ne yapayım? Meme yapmıştır, oje sür azıcık Meme mi? Ohhhşşş Yat zıbar, sabah konuşuruz Amman sabahlar olmasın Bitirdiniz lan beni babaoğul Bu şifreler de beni bitirdi * Kramponları gönderdin mi? Hakan, sıkıyorsun lakin Kramponlar sıkıyor olmasın sakın Sesin bi ilginç? Hakan? Alaattin ben Alaattin Sinan''la konuşamıyoruz bundan böyle böyle Hakan arayıp takviye istedi Öldürücem lan o zibidiyi Kızma kızma Çocuğun dengesi bozulmuş Hatalı anlayış fakat Opera''daki Konçertolar çalarken o sibobun havasını indiriecem Kilolu bayan çıkmadan opera bitmez Cemim Eyvallah abi Alooo Tahin bitmiş, pekmez gerçek Antep olsun Canııııım Dobermanların yemini yüksek atma Zencefilli kurabiyeye yer kalsın Canıııımmmm Hakan ne diyorsun oğlum yanıt versene Canıııımmm Bırak ulan Banu Alkan taklidi yapmayı Tamamlanmış abi ya, ne kızıyorsun Azıcık eğlenelim dedik Neyse, sen balları kuytularda bülbüllere içir Gerisini ben hallederim Okey Semaver kaynasın, hemencecik * Al da beygir dercesine pas attım geldi mi? Pardon!!! Can erikler diyorum mevsiminde tuzlanırsa yemeye doyum olmaz Ne diyorsun kardeşim? Tamtamlar şarkımızı çalıyor duymuyor musun Hakan? Ben Şakir kardeşim Hakan falan değil burada Yanlış numara! Madem hatalı numara ne açıyorsun lan o zaman Kapa kapa * Cem, banyoda sabuna bastım Çok fena düştüm Okey, tarhana çorbasının altını kıstım, maymunları bekliyorum Hakan, oğlum cidden düştüm lan Bacağım çok acıyor Rönesans öncesi orta çağ karanlığı Bak hâlâ ne diyor ya Cem ayağımı kırdım oğlum lan Şifre değil Hekim yolla buraya Pencere açıldı, Bilal erkek çocuk piştov patladı Hay piştovunun da Aghhh ayağım *** Cem Bey? Kimsin? Ömer Çelakıl Kuran''ın şifreleri kitabının yazarı Nerden buldun lan telefonumu, Sevil Berberi düşmanı Kardeşinizle aranızdaki şifreli konuşmalar fazla ilgimi çekti Bununla ilgili değişik sonuçlara vardım Şöyle oysa, sibop, opera ve konçerto kelimelerindeki ''O'' harfleri 4 tane Dört vakte kadar gözaltına alınıyorsunuz, sorguya götürülüyorsunuz, sonradan egemen huzuruna çıkarıyorlar sizi Çelakıl sus Aklımı çelme Bir sen eksiktin Cem Uzan''ın şifreleri kitabı fazla satacak Cem Bey Büyük para var hadisenin ucunda Böylece desene Bunu telefonda konuşmayalım Adresini ver, geliyorum oraya 1549153842 1549153842 uzanlarinsifrelimetinleri5c563636a9155uzanlarinsifrelimetinleri5c563636a9155 http:imgfrmtrcomimagessmilieskaka23gif