Üzerinden Boxeri çamaşırı vardı gebe kalır mıyım 16 yaşındayım 18 yaşında 3 aydır bir sevgilim var 24 aralık yani pazar günü birlikte yattık çıplak bir şekilde fakat onun boxeri vardı yalnızca o ayrıntılarıyla soyunuk değildi tamamen bi ilişkimiz olmadı lakin anal ilişki yaşadık sadece 23 dakika ben elimi vajinamın üzerine kapatmıştım içime boşalmadı anal ilişkiden sonra karnıma boşaldı içime hiç boşalmadı yani hissetmedim bi temasta olmadı ama gerçi çok korkuyoruz gebe kalmamdan tam bir ilişki yaşanmadı sadece anal ilişki lakin onda da içime boşalmadı anal ilişkiden çıktıktan sonra yelken direği dışarı boşaldı içeri boşalmadı daha sonra da peçeteyle sildik zaten sırası gelmişken adet takvimi uygulamasına baktım birlikte yattığımız gün benim doğurganlık seviyem zayıfmış hala da zayıf adet olmama 8 gün var haftaya çarşamba adet olmam gerekiyo sizce kötü bişey olur mu ? fazla korkuyoruz lütfen asistan olun Dün saat 5 te kısır yemiştim 8e kadar uyuyup kalkinca da kısır yemiştim Dün hiç akşam yemeği ve sulu yemek yemek yememiştim Dun yatmadan karnim agrimaya basladi bugun de karnimda gaz sıkışması oldu hemen şimdi dürüst sürükleyici çorba yedim Geçer dimi Bunun hamilelikle ilgisi yoktur dimi Sevgilim cok sıkıntılı sormak istedim Cevaplarsaniz cok teşekkürler Bugun okulda ogle arasinda da kısır yemistim bunu da belirtiyim Yani 24 saat boyunca yemek yemedim sadece kısır yedim Karnım biraz rahatsız sizce sebebi ne olabilir ?