Acıklı msn nickleri Dertli Msn ( messenger ) nicklerini sizler le paylaşmaktan büyük mutluluk duyarızuzgunmsnnickleri5c5572daa578dalt Gözü Yaşlı msn nickleri konusunda dilerseniz sizlerde bizlerle paylaşımda bulunabilir, bu konunun en altından bildiğiniz hoş sözleri gönderebilirsiniz 1549103829 1549103829 uzgunmsnnickleri5c5572dad693cuzgunmsnnickleri5c5572dad693c uzgunmsnnickleri5c5572dad693c hayat insanın yayınlama akışını bozuo siyahbeyaz yapıoSonrada gel renklen dio BOOŞŞ hatırlamak sevmek kadar güzelse unutulmak ölmek kadar acıdır 3 Yanağımdan öpüp kaçacak dek korkak değil yüreğimde duracak kadar mert olmalıydı yüreğin Rüzgarın umursamadığı bir kuru yapraktım sende Birazcık daHa yansam küL oLup biter misin içimde ? ßu kadar Kalpsiz oLamazsın lakin hatalı YoLdasın …! bu aralar canım çoook sıkkın, bende bilimiyorum ne istediğimi, bildiğim tek şey ; çoooooooookk özledim senii alın yazısı bizede gülermi be kankaaa gözlerimden akıcı yaşı acı çekiyorum sanma ben her gece kaderime ağlıyorum! HaYaTtA OyNaDıĞıMm KüJüK Bi! OyUnDuNn S3vG!yLe DoLdUnN NeFrEtLe Yok oLdUnN ÜsGüNüMm JaNıMm SeNdE UnUtUlDuNnNuzgunmsnnickleri5c5572daa578dalt uzgunmsnnickleri5c5572daa578dalt üzgünüm seni üzdüğüm için üzgünüm sana aşık olduğum için üzgünüm üzgünüm çünkü sana baktığım için neye lazım yaşamak defalarca acı çektikten sonradan sevip neyine yarıyacak arkandan vurulduktan sonra seni özlediğim değin beni özlüyor musn sende rüyalarında beni görüyor musn o kadar zor fakat ayrı kalmak pek dayanılmaz ki acıklı palyaçolar gördüm yanlızlıkta,,!! Dünyada ölümden başka biri YALAN bu dünyada kaybedenler oldu fakat ben hiç kaybetmedim bir aşkım vardı onu kaybettim KAPIYI KAPAT SESSİZCERAHATSIZ ETTİN YETERİNCEMECBURSAN KONUŞMAYASON SÖZÜNÜ SÖYLE DÖN NASIL KİMLE NERDEYSEN DÖN BENİ BIRAZCIK SEVDİYSEN DÖN YÜREĞİMDE HASRET ÇARESIZ KALDI!!!!!!! Davulun Bile Dengi Dengine Çaldığı Bu Devirde İSYANIM Sana Degil GÜLÜM İsyanım KADERE SON SEVDALI ayrılık bıle aglardı ayrılıgı yaşasaydı utanırdı felek ettıgınden aşkı tanısaydı seven ınsan hıç terkedermıydı aşkın bıttıgı yerde unutulmak olsaydıuzgunmsnnickleri5c5572db4f74fpngalt düşen bir yaprak görürsen beni hatırla sewgilim unutma oysa ben seni sonbaharda sevmiştim