Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Üzmeden Bölünme Nedeni.

Üzmeden Bölünme Nedeni.
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Canlar, benim sevgilimle aramda olan sevgininaşkın bittiğinin düşüncesindeyim Dünden beri terketmek istiyorum lakin başaramıyorum onu üzmeden nasıl ayrılabilirim nasıl bir neden uydurabilirim? Benden korku etmesini istemiyorum sadece ileride baştan beraber olma ihtimalini düşünerekten nasıl ayrılabilirim??

Similar threads

Uzun zaman önce burada bir konu açmıştım Eşim bana çok soğuk davranıyordu Zihin almaz bir soğukluk Tıpkı ben yokmuşum gibi davranıyordu Onu aldattığımı düşünüyor olduğunu biliyordum Kayınvalidem zaten benden ölesiye nefret edilen şey ederdi, hala ediyor Lise son sınıftan beri benim peşimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
merhaba geçenlerde açtıgım bi konum vardı ondada anlatmıştım 3 4 aydır tanıdığım bi kız var 2 ay önce sevgilisi vardı ayrıldı ben bu kızla ingilizce kursunda tanışmıştım arasırada evine gidiyorum oturup ingilizce çalışıyoruz aramızda whatsap vb mesaj ortamlarında öyle söylev geçmiyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Elif on bir yaşında Hâlâ annesiyle uyuyor Birincil defa dokuz yaşındayken gitmiş terapiste Annesi bekleme salonunda beklerken terapist abla ona, bundan sonradan annesiyle uyuyamayacağını söylemiş; o birincil seans Elif ’e kendisini kötü hissettirmiş Güler Yüzlü suratlar vermiş bu abla ona her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
biz kadınlar 2 sevgilimle sevişiyoruz orgazma nasıl ulaşılır video orgazma nasıl ulaşılır kadın bayan video Kız kardeşim 2 Kız kardeşim 2 hafta önce doktorların yanlış bir iğne yapması sonucu öldü Birincil gün inanamamıştım Sadece ağlıyordum Camide ve gömüldüğü zaman içinde geçen zaman o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt