Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üzücü Bir Olayın İyiliğe Dönüşmesi: Alex Sheen, Yolların Güvenliği İçin Sarhoş İnsanları Evlerine Bı

Üzücü Bir Olayın İyiliğe Dönüşmesi: Alex Sheen, Yolların Güvenliği İçin Sarhoş İnsanları Evlerine Bı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Alex Sheen, isimli bir arkadaşımızın bir sebep uğruna, bir gece için ayyaş insanları evine bıraktığını açıklama yapmak istiyoruz sizlere Her şey Alex'in yaşadığı yerdeki en kalabalık bara gidip panoya bir bildiri yazmasıyla başladı

''Merhaba,ismim Alex
Eğer bu gece içiyorsanız, sizi evinize ücretsiz olarak ben vazgeçmek istiyorum Tanıdığım biri geçen yıl bu gece sarhoş bir şekilde araba kullanırken birini öldürdü Ölen adamın onuruna, yolların güvenli olmasını istiyorum Yarın sizi arabanıza bile getirebilirim
Sizi güvenle eve götüreceğim''

Bekarlığa veda partisi

''Birincil aldığım halk bekarlığa veda partisi yapmışlardı Kendi istedikleri şarkıları çalmalarını söyledim http:forumnicealemcomhttp:eek:fpofcometiket%C5%9Fakaşaka yapmıyorum, tekrar tekrar iki defa ''Call me Maybe'' çaldılar!
Oldukça iyi insanlardı ve bana bahşiş verme konusunda ısrar ettiler Bahşişleri tabii fakat kabul etmedim''

Bahşişleri kabul etmemiş onun yerine bağış yapmalarını istemiş

Birincil çift!

''Bu çift ise daha yeni ev almışlar! Ayyaş edinmek epeyce zorlama olmalı değil mi çoçuklar?
Parmaklar havaya!''

Karşımızda bir iyiliksever daha var gibi!

''Arabaya aldığım bu adam ise 2010 yılında Haiti için yapılmış olan 'We are the World' videosunun yapımında çalıştığını söyledi Bu konuda epeyce cana yakın gözüküyordu''

Ben, Jason

''We are the World'' için yardım ettiğini söyleyen adam bununla beraber bana bahşiş devretmek istedi, kabul etmedim Onun yerine Mothers Against Drunk Drivers Anneler Sarhoş Sürücülere Karşısında*için 20 dolar bağış yapmasını söyledim''

858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt