Üzüldüğün yetmedim be gönlüm Unut artık Sevme bırak Vazgeç gönlüm onu düşünmekten O seni düşündü mü fakat Sen ona bu değin layık veriyorsun O seni sevdimi oysa Sen onu bu değin seviyorsun O seni hiç özledi mi Sen onu bu değin özlüyorsun Sen hala onla yatıp Onla kalkıyorsun fakat O seni unutalı fazla olmuş Sende bundan böyle Vazgeç be gönlüm Ne buldun fakat onda bu değin Onu bu derece sevecek kadar Niçin seni sevmediğini bile bile Sevdin ki be gönlüm Onu özlemekten bıkmadın mı be gönlüm Yetmedi mi bundan böyle her gece uykularının kaçması Yetmedi mi her sabah yeniden o yok diye gözlerini açmadığın Yetmedi mi bu kadar acı bu dek cefa Yetmedi mi bu hasret Yetsin artık gönlüm Bırak vazgeç be gönlüm Sevme bundan böyle onu Seni sevenler varken Gör bundan böyle onlarıda Oda görsün senin ne olduğunu Anlasın senin değerini bir tutam da olsa üzülsün Üzülmesin deme O seni üzüp gitmedi mi be gönlüm O değil mi seni bu hallere sokan O yok mi bu hayatta seni yanız bırakan O yok mi seni ölmeden mezara sokan Üzüldüğün yetmedim be gönlüm Sevme bırak vazgeç gönlün Hala anlayabilmiş değilim Onu niçin bu derece sevdiğini Üzüldüğünü, acı çektiğini mahsus katlandığını Vazgeç be gönlüm Gel alış sende bundan böyle benim gibi Vazgeç be gönlüm alinti