iltasyazilim
FD Üye
Değişik tatlara açık mısınız?
Malzemeler
Üzüm Pekmezi
400 gram tavuk eti
1 paket makarna
1 çay kaşığı sıvıyağ
6 su bardağı su
1 çorba kaşığı tereyağı
56 adet arpacık soğan
1 çorba kaşığı tozşeker, tuz
Yapılışı
Tavuk etini haşlayın ve süzün Elinizle didikleyip, kenara alın Makarnayı tuz ve az sıvıyağ eklediğiniz suda, 1012 dakika haşlayın Süzdükten sonra servis tabağına alın Tavaya aldığınız tereyağında arpacık soğanı hafif rengi dönene kadar çevirin İçine pekmez ve tozşeker karışımını ilave edin Karamelize olana dekkavurun Tavuğu ilave edip, 1 dakika kadar kavurmaya devam edin Harcı makarnanın üzerine boşaltın ve sıcak olarak servis yapın
Malzemeler
Üzüm Pekmezi
400 gram tavuk eti
1 paket makarna
1 çay kaşığı sıvıyağ
6 su bardağı su
1 çorba kaşığı tereyağı
56 adet arpacık soğan
1 çorba kaşığı tozşeker, tuz
Yapılışı
Tavuk etini haşlayın ve süzün Elinizle didikleyip, kenara alın Makarnayı tuz ve az sıvıyağ eklediğiniz suda, 1012 dakika haşlayın Süzdükten sonra servis tabağına alın Tavaya aldığınız tereyağında arpacık soğanı hafif rengi dönene kadar çevirin İçine pekmez ve tozşeker karışımını ilave edin Karamelize olana dekkavurun Tavuğu ilave edip, 1 dakika kadar kavurmaya devam edin Harcı makarnanın üzerine boşaltın ve sıcak olarak servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.