iltasyazilim
FD Üye
*
Üzüm Yaprağı (Dondurucu için) Tarifi İçin Malzemeler
*1 kg sapları itina ile koparılmış üzüm Yaprağı
Üzüm Yaprağı (Dondurucu için) Tarifi Yapılışı
Geniş bir tencerede 1 5 lt kadar suyu kaynatın Üst üste istiflediğiniz yaprakları dağıtmadan kaynar suya koyun ve 1015 sn içinde hemen sararacaktır Geniş bir süzgeç spatula ile kaynar sudan çıkarıp soğumaya bırakın İyice soğuyan yapraklarınızı geniş bir buzdolabı poşetine düzgünce yerleştirerek, havasını alıp ağzını kapatıp derin dondurucumuza kaldıralım
Üzüm Yaprağı (Dondurucu için) Tarifi İçin Malzemeler
*1 kg sapları itina ile koparılmış üzüm Yaprağı
Üzüm Yaprağı (Dondurucu için) Tarifi Yapılışı
Geniş bir tencerede 1 5 lt kadar suyu kaynatın Üst üste istiflediğiniz yaprakları dağıtmadan kaynar suya koyun ve 1015 sn içinde hemen sararacaktır Geniş bir süzgeç spatula ile kaynar sudan çıkarıp soğumaya bırakın İyice soğuyan yapraklarınızı geniş bir buzdolabı poşetine düzgünce yerleştirerek, havasını alıp ağzını kapatıp derin dondurucumuza kaldıralım