Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzun bekleyiş .. Ne Yapmalıyım ?

Uzun bekleyiş .. Ne Yapmalıyım ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben 12 yaşındayken (şu anki yaşım 18) bizim eve bir aile dostu misafirliğe gelmişti benim yaşımda bir kızları vardı fazla hoş anlaşıyorduk onla sevmiştim onu fakat anlamayacak kadar küçüktüm sonradan onlar diğer bir şehre taşınınca duyduğum acıdan aşık olduğumu anladım böyle boşlukta kalmışım gibi oldu halbuki onca arkadaşım vardı arkadaş kaybetme acısı değildi bu büyüklerimden (abimin arkadaşları) zihin istedim fazla ufaksın deyip gülüp yolladılar ben bekledim neyi beklediğimi bilmiyordum o kızla benim ne telefonumuz var nede bilgisayarımız abuk subuk bir bekleyiş içine girdim rüyamda görüyordum onu aralıksız 1 sene geçti 2 sene geçti 3 sene geçti oldu 6 sene ne vakit beni etkileyecek bir kız görsem duraksadım üzüldüm acılarım tazelendi en sonunda facebook açmış kendine bu sene ne yapacağımı şaşırdım bekleyiş sona erdi diyordum kendi içimden her neyse ekledim ben sabırsızlıkla konuşmayı beklerken sen kimsin?dedi o cümleyi gördükten daha sonra saat baktım 15 dk geçmiş sözde zaman durdu o arada ne oldu hiç bilmiyorum sonra açıkladım buna hatırladı aşağı yukarı muhabbete geçmeye çalışırken ben yeniden gitmesinden korktum uç söyledim duygularımı anllattım her şeyi ve cevabı tamamiyle şöyle oldu : ben yaşıtlarımın yaptığı hatayı yapmayacağım en büyük hayalim ilk aşkımla evlenmek bu yüzden beni yarı yolda bırakmayacağını nerden bilicemben anlatmaya çalıştıkça o dahada cümlelerini kısalttı ve en sonunda sana hayatta başarılardedi bende hayallerimiz aynı seni bekleyen birinin olduğunu bil dedim oda hayırlısıdedi ve yine gitti bekleyeceğim dedim ama artık buna gücüm kaldımı bilmiyorum ne yapmalıyım ?

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt