Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzun bir ilişkiden Sonra benimle . .

Uzun bir ilişkiden Sonra benimle . .
0
173

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Kez merhaba arkadaşlar Benim bir kız arkadaşım var benden önce 6,7 ay birisiyle birlikte olmuş ondan ayrıldıktan 1 hafta sonradan biz tanıştık iyi anlaştık herşeyimiz düzen sağladı ayrıldıktan 2 hafta sonra cıkmaya başladk Arkadaşı cok yakın arkadasım kız benimle cok mutlu oldugunu yüzüme söyledi ilk seni seviyorum gibilerini ondan duydum ve daha sonra biz haftada 2 kere falan bulusuyorduk bir süre daha sonra bulusalım dediğimde bilmiyorum dediği zamanlar oldu neden dediğimde senden yok icim sıkılıyor falan dedi arkadaşlarına sordurttuğumda cok bulusmaktan sıkılıyormus senle alakası yokmus dediler bana sonradan ben bunu duyduktan daha sonra bulusmamaya başladım o istedikçe bulusmaya karar verdim ve kız benden once 8 ay cıktıgından sonrada benle cıkmaya baslayınca haliyle cabuk sıkılıyor diye düşündüm bende birazcık özgür bıraktım sizce napmalıyım yaklasık 8 ,10 gündür buluşmuyoruz ? ve kız ağırdan almayı cok seven bir herif

Çoktan teşekkürler yardımlarınıza

Similar threads

arkadaslar gecen seneden beri sevdigim bir kız vardı yaklasık 45 ay önce teklif etmistim ve beni reddetmisti ondan sonralarda ustune gitmistim bu isin olması icin ve isler dahada kotu olmustu benimle hic konusmamaya baslamıstı gordugu yerde suratını cevirmeler yolunu degistirmeler msnden falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Herkese merhaba biliyorum sizlere abuk subuk gelecek belkide bu yaptıklarım ve yapacaklarım filimlere konu olacak lakin bir gün internetimiz bozulmuştu,marka vermeye lüzum değil internet servisini aradığımda merhaba ben istek nasıl muavin olabilirim,demişti sesi cok tatlıydı ama alışılagelmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ilk Önce herkese merhaba arkadaşlar Benm sorunum biraz girift sabırla okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum Ben 18 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak olan bir gencim Lise 1 sınıftan beri (yani lisenin 2 senesi hazırlık vardı) cana yakın olduğum bir kız arkadaşım var Bu kızla 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Omer Seyfettin Kısa Hikayeleri Omer Seyfettin'den Kısa Hikayeler Kaşağı (Omer Seyfettin) AHIRIN avlusunda oynarken aşağıda, gumuş soğutler altında gorunmeyen derenin huzunlu şırıltısını işitirdik Evimiz ic citin buyuk kestane ağacları arkasında kaybolmuş gibiydi Annem, İstanbula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
517
Omer Seyfettin Kısa Hikayeleri Omer Seyfettin'den Kısa Hikayeler Kaşağı (Omer Seyfettin) AHIRIN avlusunda oynarken aşağıda, gumuş soğutler altında gorunmeyen derenin huzunlu şırıltısını işitirdik Evimiz ic citin buyuk kestane ağacları arkasında kaybolmuş gibiydi Annem, İstanbula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
248
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt