Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzun İnce Bir Yoldayım Turkusunun Sozleri

Uzun İnce Bir Yoldayım Turkusunun Sozleri
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Uzun İnce Bir Yoldayım Turku Sozu
Uzun İnce Bir Yoldayım Şarkısının Sozleri
Aşık Veysel Uzun İnce Bir Yoldayım

Uzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gunduz gece
Bilmiyorum ne haldeyim
Gidiyorum gunduz gece

Dunyaya geldiğim anda
Yurudum aynı zamanda
İki kapılı bir handa
Gidiyorum gunduz gece

Uykuda dahi yuruyom
Kalmaya sebep arıyom
Gidenleri hep goruyom
Gidiyorum gunduz gece

Kırk dokuz yıl bu yollarda
Ovada dağda collerde
Duşmuşem gurbet ellerde
Gidiyorum gunduz gece

Duşunulurse derince
Irak gorunur gorunce
Yol bir dakka miktarınca
Gidiyorum gunduz gece

Şaşar Veysel işbu hale
Gah ağlayan gahi gule
Yetişmek icin menzile
Gidiyorum gunduz gece

Uzun İnce Bir Yoldayım Turkusunun Notaları İcin Tıklayınız

Similar threads

O Ses Turkiye Ayda Mosharraf Uzun İnce Bir Yoldayım Sozleri 4 Şubat O Ses Turkiye'de gecen hafta Halil Sezai'den İsyan parcasını seslendiren ve buyuk ilgi goren Ayda bu hafta da Aşık Veysel`den Uzun İnce Bir Yoldayım parcasıyla buyuk ilgi gorup ortalığı yıkan aydan yarı finale yukselmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Mukaddes Bahçeci Uzun ince Bir Yoldayım Şarkı Sözü 28 temmuz Bir Şarkısın Sen Mukaddes Bahçeci Uzun ince bir yoldayım Uzun ince bir yoldayım Gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldeyim Gidiyorum gündüz gece Dünyaya geldiğim anda Yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir handa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Şarkı Sozleri Ve Flut Notaları Flut Notaları, Sozleri Uzun İnce Bir Yoldayım Notaları Şarkısı Sozleri Flut Aşık Veysel Şatıroğlu Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gunduz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gunduz Gece Dunyaya Geldiğim Anda Yurudum Aynı Zamanda İki Kapılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
385
Uzun ince bir yoldayım notası Uzun ince bir yoldayım bağlama notası Doreredosiladosilalalala Miremidoredosiladosilalala Doreredosiladosilalalala Miremidoredosiladosilalala Fa#solsolfa#solsolmirefamimimiredomidoreredosila dosiladosiladosisisilasolsilalala
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt