Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzun lakin okuyup açıklama yaparsanız sevinirim.

Uzun lakin okuyup açıklama yaparsanız sevinirim.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ben birazcık içimi dökmek istedim yaşadığım bir o
durum üzerine belki okuyupta yorum yazanlar olur diye hemde azıcık içimi döküp rahatlarım diye düşündüm

2 yıl öncesinde bir kızı çok sevmiştim 9 da gördüm mektep sonu açılsın 1 sene geçti açıldığımdan bu yandan keşke içime gömseydim duygularımı Lakin öyle hoşlamak falan değildi fazla derin duygular besledim büyük aşık olmuştum nerdedir nasıldır diye sorar ya insan o kadar işte dinlediği şarkıyı bile dinleyince içime refah dolardı neyse uzatmayayım Ne olduysa hayatıma buna açıldıktan daha sonra oldu psikolojim çok bozuldu 3 kez psikiyatriste gittim klinik buhran teşhisi koydular bana zonta vahşi biri olmamama ragmen sinir başlamaları krizleri falan yaşıyordum kendime zarar veriyordum uyuyamıyordum ağlayamıyordum herneyse olaylara gelelim açıldım buna hoşlanıyorum dedim senden ağırdan alarak ama topyekün aşığım fiilen ilk başlarda istemedi birini mi seviyormuymuş ne platonik olaraktan lakin bana şans verdi 2 3 gün gece gündüz konuşuyorum bütün herşey oldu derken beni silip atmaya kalktı umut verip kaçtı yani engelledi durmadı defol falan hakaret etti fazla ayıp etti Aradan 1 2 ay geçti ben ast o aralar depresyondayım elim kolum kan içinde matiz kozmonot geziyorum ayık kafayla gezmişliğim olmadı kazandığım para içkiye sigaraya gidiyordu ailem çok kızdı falan zaten bunlardan sonra götürdüler beni doktora neyse okul başladı baktım defalarca beni kesiyor dikizliyor sınıfıma giriyor bakıyor kaçıyor ben bakmasamda ona neyse konuşayım şunla fertik atmayalım bundan böyle birbirimize dedim barıştık fazla sıcak davrandı bana arkadaş oldu mükemmel davrandı fakat 2 haftaya kalmadı yine bozuldu bu beni kullandı mı bilmiyorum lakin çok ayıp etti yeniden benzer olaylar oldu defol falan filan engelledi bu dek Daha Sonra aradan aylar geçti ben düzeliyodum fakat mart falan gibi baktım engel açmış konuştum özür diledi benden yaşattıkları için falan yine gece gündüz konuşmaya başladık tam çıkma noktasına geldik ama diğer yine başka birinden hoşlanıyormuş muşmula biz dururken neyse iyi davranırken yine fena davrandı 1 ay sürdü bu sıcak davranma buluşuyoduk gülüşüyoduk iyiydi baya yanımda mutluydu lakin tekrar benzer durum tekrar engel defol ama bu sefer harbiden de baya ayıp etti özür dilediği şeyleri tekrardan yaşattı yaşadıklarımı anlatıyordum Banane diyordu
benden korku ediyomuş arkadaş öyle dedi Beni Kullandığını düşünüyorum da benim bi yaratım dokunmadı ona hiç sevdiğimi söyleyip benlik yapmasından başka

Şu Anda hepiniz diyeceksiniz ne gebeş aptal insansın sen kendini kullandırtmışsın defalarca diye Fakat dediğiniz gibi olmuyor işte o size 1 adım atsda siz ona 100000 adım gidiyosunuz aşk bu gurur ne arar kızın ne sevgilisi var nede sevdigini açıkladığı birisi yalniz biri hatta onu birincil seven benim öyle dedi ne diye kullana bilir ancak yalnızlığından baska ben kötü kaptırmıştım kendimi kıza şiir falan yazıyordum çok hoşuna gidiyordu beğeniyordu şiirlerimi her zaman ayrıyetten onu sevmem de hoşuna gidiyordu çünkü bunu daima belirlenmiş ediyordu kıskandırmaya bile çalışıyordu arkadaşına beni bu çocuk beni fazla seviyor aşık bana diye bile tanıştırmış kokoş Benden daha sonra fazla ego yaptı görseniz varya ben böyle değişim görmedim ya bi söz var gördüğüm değişiklikler ölümü tetikler diye ya uzun oldu farkındayım fakat koskoca 1 yıla az bile bu daha fazla olay varda kısa kestim içimi atmak fazla yardımcı oluyor giderken kızdan fazla tiksiniyorum hiç yüzüne bile bakmadım muşmulanın son olaylardan sonra görmemeye dikkat ettim daima yelloz olmuş zaten daima erkeklerle dolaşıyordu çantayı takmış koluna fiyakalı fiyakalı zırzop tiplerle çıkışta servise dek yürüyordu neyse iyi geceler hepinize

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,142Kullanıcılar
onurwebSon üye
Üst Alt