Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzun süre daha sonra konuşmak ( Çok manâlı lütfen gelin )

Uzun süre daha sonra konuşmak ( Çok manâlı lütfen gelin )

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başta merhaba arkadaşlar,

Fikrinize ivedi ihtiyacım var

GÜNCEL: ARKADAŞLAR KIZLA KONUŞTUM NETTEN BANA KARŞI GÜLÜMSEDİ FALAN AZDA OLSA SAMİMİYDİ BULUŞMA TEKLIF ETTİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA O DA BITMIŞ HABERLEŞİRİZ DEDİ BENDE PEKİ YAZDIM

Konuya gelirsek,

Bundan 3 sene önce msn'de aşırı derecede konuştuğum, bana herşeyini anlatan bir kız arkadaşım vardı yaklaşık 5,6 ay baştan başa devam etti konuşmalarımız o zamanlar msn vardı tabi; hiç görüşmemiştik neyse bir gün ben açılmaya karar verdim oda benden hoşlandığını söledi Daha Sonra 1 hafta çıkma demesekte birbirimize açılmış olmanın verdiği duyguyla ben kızı sahiplenmiştim baya, lakin
1 haftanın sonunda ayrıldık daha buluşamadan Sebebi ise böyle şeylere gelemezmiş ast o zamanlar çocuktuk birazda Neyse bu 3 yıl boyunca hiç konuşmadık arada doğum günlerimizi kutladık face üzerinden böylece ve hiç silmedi beni face'den Devam ediyorum

Ve ben baştan konuşmak istedim hatta birincil adımı derhal attım Face üzerinden nasılsın dedim cevap atmadı hala çünkü kapalı derhal cevap attıktan sonra buluşma ayarlayıp konuşmak istiyorum yüz yüze

Sizden olmak istediğim us

1 Içten yolda mıyım ? ( Ne konuşmalıyım kızla )
2 Başka bir tavsiyesi olan var mı ?
3 Fazla heyecanlıyım bir haftadır zar şiddet kendimi gaza getirip yazdım çünkü onun en küçük bişeyinde aşırı heycanlanıyorum kalbim hızlanıyor, avuçlarm terliyor bu heyecanımı nasıl yenerim ? Bu heyecan çok hoşlandığımdan mıdır acaba ? (Benim için en önemlisi bu 3 madde)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Dipnot: Kendimi övmeyi hiç sevmem fakat yorumlarınızda bunuda düşünürseniz diye ekliyorum, bütün çevrem yakışıklı olduğumu sölüyor hemde fazlasıyla Bir çok kız oldu hayatımda lakin ona karşı içimde ayrı şeyler oluyor ben bile anlamıyorum kendimi
Yaşım 21
Kız arkadaşım 20
Aynı şehirdeyiz Mersin

Kız arkadaşımdan gelicek tepkiler zarfında konu güncel kalacaktır

858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt