Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzun Süre Sonra Gelen Tesadüfler

Hoş geldin! erk1109 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Uzun Süre Sonra Gelen Tesadüfler
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
20102019 eğitim öğretim yılıydı 2010 da liseden mezun oldum ve üniversiteye yerleşmeme rağmen gitmedim ve dershaneye yazıldım Ilk başlarda dersler falan her şey güzel gidiyor Ta ancak ilgimi çeken birisi olana kadar Ben yakınlaştıkça O'da bana yakınlaştı öyle yakın davranmaya başladıki bundan böyle ona aleyhinde içimdeki hisler sevgiye aşka dönüştü Belkide böyle issetmemin sebebi oydu Her şey yolunda bu arada artık O'na açılmamın zamanı geldiğini düşündüm, anlattım hissettiklerimi ve Sevgilisi olduğunu öğrendim O lahza başımdan aşağı kaynar sular döküldü güya Günlerce uyuyamadım Niçin diyorum niçin ? Niçin sevgilin vardı bu yakar yakınlaştın bana ? O günden daha sonra yeniden muhattap olmadım Ve geçtiğimiz Salı günü o günden daha sonra ilk kez karşılaştık ATM de sıra bekliyorum önümdeki kız arkasına döndü ve karşımda duran O Ne ben konuşabildim ne de O konuşabildi Masumca bakıştık geçti öylece Konuşmak istiyorum gururum önüme çıkıyor vazgeçiyorum Pek yada böyle konuşmaya başladık Şuan iyi gidiyor gibi sanki bir şeyler Rastlantı benzer şehirde benzer üniversitede okuyormuşuz da haberim yokmuş Ve bana son olarak dediği O zamanlar gözüm nasılda körmüş Neleri görmemişim Neleri kaçırmışım
Acilen ne yapmalıyım bilmiyorum Beklemeli miyim yoksa hala O'na aleyhinde hislerimin benzer şekilde devam ettiğini derhal mi söylemeliyim Kırgınlıklar kolay geçmiyor maalesef

Okuyup yorum yazanlara fazla teşekkürler

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt