Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uzun süreli Porselen zerafeti için bunları bilin meleklerim

Uzun süreli Porselen zerafeti için bunları bilin meleklerim
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Uzun süreli Porselen zerafeti için bunları bilin meleklerim Porselen bakımı Porselen aksesuarlar Hepimizin evinde porselen ürünler mevcuttur tabiki meleklerim Ben fazla fazlasnıda kırdım Kırılan porselenlerle keserek bileziğe dönüştürebiliriz ama konumuz o yokuzunsureliporselenzerafetiicinbunlaribilinmeleklerim5c571d8615c24alt Ben bugüne kadar porselenlerin özel bir bakım istediğini bilmiyordum Bu günden daha sonra defalarca birlikte biliyor olacağızuzunsureliporselenzerafetiicinbunlaribilinmeleklerim5c571d8615c24alt Buyrun porselen aksesuarlar için öneriler; 1549213057 1549213057 uzunsureliporselenzerafetiicinbunlaribilinmeleklerim5c571d867957buzunsureliporselenzerafetiicinbunlaribilinmeleklerim5c571d867957buzunsureliporselenzerafetiicinbunlaribilinmeleklerim5c571d867957b Porselenlerinizi ateşle direk temas ettirmeyin Çünkü ateş porselen üstünde şok etkisi yaratır ve kırılmasına niçin olurPorselenlerinizi derin dondurucuya koyabilirsiniz fakat dondurucudan çıkartığınız malzemenizi oda sıcaklığında bir zaman bekletmeden fırına koymayın Metal çatal ve bıçaklar, porselenin üzerinde iz bırakabilirPorselenlerin üzerinde kalan nehir ve kahve lekelerini porselen temizleme tozu ya da diş temizleme tozu yardımıyla çıkarabilirsinizYıkama sırasında akıcı veya krem temizlik ürünleri kullanmayı seçim edin Çünkü sert temizleme maddeleri ve tel porselenlerinize hasar verirKurumuş yemek yemek artıkları, porselenlerinizin dekorlarının zedelenmesine sebep olabilir Bu yüzden yıkama işlemini yemek artıkları kurumadan yapınEğer porselenlerinizin desenleri altın rengindeyse bulaşık makinesi yerine elde yıkayınKullandığınız su yüksek oranda kireç içeriyorsa, takımlarınızı kireç önleyici bir deterjanla yıkayınTabak ve fincanlarınızı tekrar tekrar koyarken aralarına ince bir kağıt yerleştirin Çünkü tabağın altındaki sırsız kenar hamuru, giz ve altın dekorları zedeleyebilir  

858,460Konular
981,099Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt