Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uzun zaman oldu sevdigim kizi görmeyeli, lakin simdi onu görme firsatim var.

Uzun zaman oldu sevdigim kizi görmeyeli, lakin simdi onu görme firsatim var.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkeze iyi aksamlar, size söyle bi kisa özetleyeyim icinde bulundugumun olayin Bundan yaklasik 1 bucuk sene önce bir kiz vardi, kiz beni kesintisiz kesiyordu bakismalar göz kirpmalar vs vs ,bende gönlü varmis gibiydi, yanlis anlamis olabilirim diye hic orali olmuyordum, ama zamanla kiz hergün ruyalarima girmeye basladi ve heran kizi görmek istiyordum, anlamistim ben bu kiza Asik oldum Fakat nedense cesaretimi toplayip kiza hic acilamadim,oda acilmadi beni bekliyormus gibi, birseyler oldu kizin izini kaybettim, hic birsey yoktu ne nr ne adress ne ark sorabilecegim Fakat dün benim ark kizi bir lokantada calisirken görmüs, yani artik nerede oldugunu biliyorum iste bundan sonra benim problem basliyor, yav arkadaslar ben cok utangacim daha önce hic bir kizla beraber olmadim, başlıca kizlarla cok alışılagelmiş sohbet ederim lakin begendigimsevdigim bir kiz olunca acayip heycanlaniyorum Ben simdi bu kizin yanina gidip ne yapayim ? Yelken Direği acilsammi seni seviyorum vs yahut önce bir agzinimi arasam erkek ark varmi ? Napiyim lütfen yardim etin arkadaslar

858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt