Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzun zaman olmuş hayal kurmayalı...

Uzun zaman olmuş hayal kurmayalı...
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Uzun vakit olmuş düş kurmayalı Meğer ne değin uzun olmuş düş kurmayalı Tekrar Seni Görmem Gerekiyor Önce ellerimi tut Sonra senden başka kimseler bilmesin burada olduğumu Ne yanıt ver çalan telefonlara, ne de çalınan kapıları aç Ayrım etmesin hiç kimse evde olduğumuzu Koyu bir sessizlikte gizleyelim varlığımızı Sen bana çocukken gizlendiğin odalardan bahset Kaçtığın cadde köşelerini, uzun uzun aranışlarını, bulunca içtenlikli sarılışlarını anlat Bense gizlenmekten vazgeçmeyişlerimi Ben sana gidemediğim ülkelerden söz edeyim Rüyalarımda bütün kaçarken bacaklarımın tonlarca ağırlaştığını, adım atamadığımı, yakalandığımı, terlediğimi anlatayım Sen bütün rüyalarımı hayra yor Ellerini saçlarımın arasında gezdir Gözlerimin üstünde gezdir ellerini Yaralarımın üstünde gezdir, ellerin şifa olsun Sen çocukken dizlerinde bir türlü geçmeyen, acı veren yaralarının nasıl iyileştiğini anlat Ben soyut yaralarımı anlatayım Benim için kaygılan, acı çek, huzursuz ol, gözlerin dolsun Benim için telaş et, ağla Ben sana pişmanlıklarımı anlatayım Sen yargılamadan teselli et Gözlerimi kaçırayım gözlerinden, utanayım Ellerinle tut yüzümü, gözlerini gözlerimden bir lahza bile ayırma Soluklarını hissedeyim yüzümde Sesin dua olsun, yüzüme üfle Ellerimi tut, senden başka biri bilmesin burada olduğumu Her kapı çalınışında huzursuz olayım Başımı göğsüne yasla, bir zamanlar kalma bir türküye sığınalım Sen bana yol ol Tüm tuzaklardan belli olayım Sen bana sabahleyin ol Tüm karanlıklardan belli olayım Sen bana pişmanlık ol Birbirleriyle beslenip hiç büyümeyen insanlarız belkide İçimde Ağlıyorsun Şu Anda , senin yokluğunda her şeyden nefret edilen şey ediyorum Sana yalvarıyorum Ne olur, bir mucize yap, gel artık!!!! Gel fakat, anlatabileyim sana sevgimi Gel oysa dinsin bu acım Seni sensiz yaşıyor, bir dünya yaratıyorum kendime, sana bile söylemeden… Biraz Senden Biraz Benden veee And içiyorum Sen Gelmeden Ölmeyeceğim! alıntı  

858,496Konular
982,348Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt