Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uzuntulu Sozler

Uzuntulu Sozler
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Uzuntulu ile ilgili Sozler 2019
2019 Uzuntu Sozleri

Uzuntulu Sozler 2019

Bilir misin ne zor ıslak gozlerle uyumak,dokununca kanayan bir kalp taşımak,hasret dolu gozlerle etrafa bakmak ve bilirmisin ne zor bu hayatı sensiz yaşamak

Gercekten inanıp sevseydin beni boyle sabahları beklermiydim hic?coktan yanımda olurdun coktangece 35 nobetlerine dikmezdin benisensiz kaldığım ilk gunden beri icimde bir umut vuslata dairakşamları imzaladım gozyaşlarımlaseni aramıyor seni sormuyorsam bu senden wazgectim demek değilbirdaha boyle sevecek olursam bir kalemde silerdim seni

BENİM SEVDİKLERİM BENİ HİC SEVMEMİŞLER COK UZGUNUM

Her sabah doğan gunaş bir sabah doğmaz olduElleri ellerimden kayıp giden yıldız olduGiderken bıraktığın tum renkler siyah oldu

hani sevdamızla yeneriz diyorduk herşeyi aşkım!hani aşarız sorunları diyorduk!malesef sen bi gururunu yenemedin bana geri donemedin!

gulen gozlerim sanmaki bahtiyar,,attığım kahkahalarda binlerce gozyaşı var

Ben yıllarımı kaybettim anılarımı değilBen mutluluğu terkettimAcıları değilBen sevgimi yitirdimNefretimi değilBen yaşmayı unuttumSENİ değil

yokluğun var sen yoktun olum geldi olmedim aşkından hatıra diye goz yaşımı silmedim ben bir sana bir bu şehire gul dedim BELKİDE CAN BEN BU ŞEHRİ GULLER İCİN COK SEVDİM

İnanıyorsan savunduklarına,arkasında duracaksıngerek yol cellada cıkarıldığında darağacına tabureye sen vuracaksın!

Hayat yasandığı kadardır Otesi ya hatıralarda bir iz, ya da hayallerde bir umuttur

bu kez anladım huzunlerden bozma mutluluklar yaşıyorum

hatırlamaktan korktuğum tum anılarımı cope attım varmı daha iyisi

HAYAT YALNIZLIKSA VE SEN YOKSAN NEDEN YAŞAYAYIM Kİ

sevdiğim ne sensın ne başkası sadece benı kendimden daha cok seven bana hissetmeden seni seviyorum demeyecek biri

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt