Vc andrewsçatı SÜPER BİR SÜRATLI HAYATIMDA BIRINCIL OKUDUGUM ÇABUK KİTAPLAR DİYEBİLİRİM BİR BASLADIM VE BIRAKAMADIM BİRAZ UZUN SÜRECEK BİR SERİYİ BİTİRMENİZ FAKAT DEGERvcandrewscati5c587148d8446alt KİTAP NORMAL:ÇATI YAZARI:VC ANDREWS SAYFA: 386 ÇEVİREN: FÜSUN DORUKER YAYINEVİ: ALTINKİTAPLAR TÜRÜ: ROMAN Christopher ,Corinne , Cathy ve Chris’den oluşan Dollanganger Ailesi , her şeyin iyi gittiği bir hayat sürmektedirler Bu mutlu aileye bir süre sonradan Cory ve Carrie adında ikizler de katılır İkizlerin doğumundan daha sonra Christopher , evde onun için hazırlanmış doğum günü partisine giderken ,trafik kazası geçirir ve hayatını kaybeder Çok mutlu olan Dollanganger Ailesi, Christopher’in ölümüyle yıkılır Corrine kocasının ölümüyle umutsuzluk içinde Virginia’da yaşamış anne ve babasının yanına taşınma planları yaparÇünkü o,hayatta birilerinin desteği olmadan yaşayamayan bir kadındırKocası hayattayken de çoğu yere borçlanmışlardırFakat tüm bunları kocası takip ettiği için hiçbir şeyden anlamamaktadır ve eve haciz gelmiştirTüm bunların yanı sıra;onun anne ve babasının yanında gitmesinin amacı başkadır Gladstone’deki her şeyi satarak,dört çocuğu ile birlikte Virginia’daki Foxforth Malikanesi’ne taşınır ve romanın geri kalanında 4 çocuğun çatı arasındaki günleri anlatılmaktadır