Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

V.c andrews-gazap tohumları

V.c andrews-gazap tohumları
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Vc andrewsgazap tohumları vc andrews gazap tohumları gazap tohumları kitap özeti özeti özet SERİNİN 3 KİTABI SIRAYLA OKUMANIZDA AVANTAJ VAR KİTAP NORMAL: GAZAP TOHUMLARI YAZARI: VC ANDREWS SAYFA: 320 ÇEVİREN: FÜSUN DORUKER YAYINEVİ: ALTIN KİTAPLAR TÜRÜ: ROMAN Akşamüstleri gölgeler uzamaya başlarken, Paul'ün misket heykellerinden birinin yanında sessizce oturup, katiyen unutamadığım geçmişi ve erişmek istemediğim geleceği fısıldamalarını izlerdim Yükselen ayın bitik ışıklarında dağılan sis, başka türlü davranmış olmam gerektiğini anımsatırdı bana Ama ben içgüdüleriyle yönetilen bir insanım ve asla değişemeyeceğime inanıyorum Bugün saçlarımın aralarında birincil akları gördüm ve yakında büyükanne olacağım aklıma geldi Acaba nasıl bir babaanne olacağım? Nasıl bir anne oldum? Chris'in gelip tatlı mavi gözleriyle bana solan bir kağıt çiçek olmadığımı söylemesini bekleyerek oturuyordum Yanıma oturup kolunu omzuma atınca başımı göğsüne yasladım İkimiz de kendi öykümüzün artık sona ermekte olduğunu, bundan sonrasının oğullarımız Jory ile Bart'a kaldığını biliyorduk Şimdi onlar yaşamlarını kendilerince anlatacaklar size(​  

858,498Konular
982,029Mesajlar
30,014Kullanıcılar
admin6313Son üye
Üst Alt